PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, dobio je mural u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji, a njega je napravio beogradski umetnik Milan Milosavljević.

Adams je svoju odluku obrazložio tako što bi ona pomogla da se poboljša ekonomija, a pre svega zbog toga što će sada određeni nevakcinisani igrači klubova iz tog grada, poput Kajrija Irvinga, moći da igraju i na domaćem terenu.

– Postavljanjem naših domaćih timova u ravnopravan položaj povećavamo njihove šanse za pobedu, te onda imamo pravi uticaj na naš grad – rekao je Adams koji je izazvao gnev sindikata, jer svi ostali “obični ljudi” i radnici moraju da se vakcinišu.

Ipak, ono što teniski svet svakako inetersuje jeste slučaj Novaka Đokovića koji na US Openu brani finale i koji zbog pravila o vakcini nije mogao da igra u Indijan Velsu i Majamiju.Gradonačelnik Njujorka Erik Adams ukinuo je uredbu kojom se zabranjivalo učešće nevakcinisanim sportistima u tom gradu, što znači da postoji velika mogućnost da na ovogodišnjem US Openu gledamo i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Tom prilikom, Marijana je istakla da je ovo definitivno najveće razočarenje u karijeri Manćinija koji, je, ipak, i dalje prvi kandidat da bude selektor.

Najveće razočarenje? Da, jeste, jer je u njegovoj karijeri sve manje-više dobro prošlo. Držali smo utakmiocu pod kontrolom, ali napad nije bio sjajan. Šta bih ja uradila drugačije? Pa, pozvala bih Balotelija.Ima neverovatnu fizičku snagu i niko ne može da ga zaustavi ispred gola. Jeste da nekad napravi glupost, ali ja bih ga zvala – rekla je Manćinijeva majka i dodala:

– Čula sam se sa njim jutro posle poraza. Znamo da se takve stvari dešavakju u sportu. Eliminacija je rezultat situacije koju smo sami stvorili. Greške poput onih promašenih penala Žoržinja su nas dosta koštale. Nije namerno, ali kada pogrešiš tako…Marijana Puolo, majka selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Manćinija, gostovala je u jednoj emisiji na “Rai Radio1” i tom prilikom je komentarisala neuspeh Azura i krah u baražu za odlazak na Mundijal. Selekcija Makedonije šokirala je Azure u Palermu i golom u 90 i nekom minutu oduzela im svaku nadu da mogu u Katar.

– Čula sam se sa njim jutro posle poraza. Znamo da se takve stvari dešavakju u sportu. Eliminacija je rezultat situacije koju smo sami stvorili. Greške poput onih promašenih penala Žoržinja su nas dosta koštale. Nije namerno, ali kada pogrešiš tako…

srbijadanas.com

Facebook Comments