PODELITE SA PRIJATELJIMA

Simona Mijoković je nakon burnog života, danas potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus.

Simona Mijoković, bivša hrvatska manekenka važila je za jednu od najlepših žena sa Balkana, a njen život obeležile su uglavnom teške situacije, ne baš tako velika sreća u ljubavi i borba sa narkoticima.

Ona je danas udata za supruga Simona, međutim njen ljubavni život i te kako je buran.
Simona Mijoković nekada poznata po prezimenu Gotovac, živela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila u kandžama ljubavi za novac, a onda se posvetila veri. Bivša manekenka danas živi mirnim i povučenim životom, a u intervjuu za hrvatske medije, priznala je da je bila u vezi sa prikrivenim dilerom, sa kojim je i ostala trudna.

Međutim, tada je saznala da je on oženjen i da ima porodicu, a od nje je zahtevao da ode na abortus.- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag, započela je, pa nastavila:

– Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htela da uradim, ali sam morala, ispričala je.

Simona Mijoković je nakon burnog života, danas potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus.

Ona se jednom prilikom sama osvrnula na društvenim mrežama na sve kroz što je prošla kroz život.- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prodaja tela me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado, ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

Facebook Comments