PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ljubav u porodici Baret cveta, a svi su ušli u ovu vezu da bi se sprečilo varanje

Porodica Baret ovih dana je veoma popularna na mreži TikTok. Ali oni nisu standardna porodica. Muž i njegovih pet žena žive u poliamornoj vezi. Dok je muž u ljubavnoj vezi sa svih pet žena, one međusobno nisu u ljubavnoj vezi i nazivaju se “sestre supruge”.

Ova velika porodica živi zajedno, uključujući desetoro dece, koje sve žene zajedno odgajaju.

Uprkos tome što moraju da dele muža, žene Bareta nisu ljubomorne jedna na drugu i često se pojavljuju na društvenim mrežama kako bi snimile video snimke u kojima se hvale svojom nekonvencionalnom vezom.

voju prvu ženu opisao je kao svoju “poslovnu devojku” i dao joj brz poljubac u videu dok je pokazivala svoje elegantno odelo sa pantalonama. Sledeća žena je njegova “sportska devojka” sa kojom igra igrice poput američkog fudbala.

Žena broj tri je “maza” koja voli da se mazi noću.

Žene kažu da je poliamorija odličan izbor za muškarce koji stalno varaju ili skaču iz veze u vezu. Dodale su da ne žele drugog muškarca u svom životu, i da rado dele samo jednog.

Video, koji je objavljen na TikTok profilu “nektgenbarrett“, verovatno je mnoge ljude ostavio bez teksta jer je sakupio više od 7,5 miliona pregleda.

Korisnici TikTok-a su podelili svoja mišljenja u komentarima ispod videa.

Jedna osoba je napisala: “Oni su kao Spice Girls!” Druga osoba je prokomentarisala: “Zapanjena sam.” Treća osoba je dodala: “Ja lično nisam mogla da delim svog muškarca, ali izgledate tako srećno! Nadam se da se dobro ponaša prema ženama“. “Jedva imam vremena za svoju jedinu ženu”, dodao je zbunjeni muškarac.

IZVOR:Stil/ Srbija danas

Facebook Comments