PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jaka. Sve što imam postigao sam sam. Ali to me ne čini sretnim. Zaista želim pronaći osobu koja će me podržati u svakoj situaciji. Želim pronaći muškarca koji mi može pružiti sreću da budem žena – ponekad slaba, senzualna, emotivna i što je za mene glavno – voljena. Istodobno, volim energizirati svog muškarca. I rado ću vas napuniti ako budemo zajedno, svakako.Ja sam jednostavna, hrabra djevojka koja voli glazbu, ljude, životinje i općenito sve što je u životu) jako volim stalno učiti nešto novo i stalno biti u pokretu, ne volim stajati na jednom mjestu uvijek se trudim uživajte u sadašnjem trenutku, a ne gledajte u prošlost, jer se više ne može promijeniti. Ali možete živjeti danas i tada će budućnost biti onakva kakvom je želite vidjeti. U našem svijetu sve je manje onih koji žele pomoći drugima, sada svaki čovjek za sebe. Kakav si ti čovjek?)

INTERESI
Kondicijski sam trener, volim sport i putovanja. Volim ljepotu u svima. Stoga volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta u njegovim manifestacijama. Moj san je posjetiti različite europske gradove i tamo vidjeti različite lijepe arhitekture.Moj hobi je pomoći ljudima da razumiju sebe, zašto ih boli duša. Smatram se liječnikom za dušu. Volim se slikati, skupljam prekrasno donje rublje. Volim životinje, posebno male pse, čine mi se jako slatki) mislite li tako?)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskustvom sam shvatila da želim upoznati muškarca uz kojeg ću se osjećati sigurno i samopouzdano. Želim da voliš provoditi vrijeme zajedno sa mnom. Bit će nam ugodno gledati komediju u krevetu, bit će zanimljivo razgovarati o različitim temama, bit će lako otići na izlet u drugi grad, a uvijek želite naučiti nešto novo u ovom životu. Ti si životoljubac poput mene i voliš život u svim njegovim manifestacijama. Vaš fokus je na pozitivi i mogućnostima. I dat ću sve od sebe da vas u tome podržim.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments