PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam veliki romantik! Volim pjevati lijepe pjesme o ljubavi uz gitaru, sjedeći ispred logorske vatre u šumi. Ili samo slušati zvukove prirode, a ponekad i uživati ​​u njezinoj tišini. Priroda me puni energijom i zato često pokušavam više vremena provoditi u šumi ili parku.Želim biti s poštenim i iskrenim čovjekom koji je uvijek u potrazi za novim emocijama i koji će me moći zaštititi… prije svega, važno mi je biti vjeran. Iznenađen sam da ću na ovoj web stranici za upoznavanje pronaći takvu osobu za sebe. Moj cilj nije samo muškarac, već i muškarac koji će mi biti suprug, prijatelj i najbolji mentor.

INTERESI
Moja najveća strast je umjetnost. Prije svega, to je glazba. Gitara je vrlo senzualan instrument, pa mi se čini da je sviranje gitare i pjevanje osebujan način upoznavanja svijeta, pa čak i meditacije. Također volim dugo hodati, učeći nešto novo o ovom čudnom planetu po imenu Zemlja. Volim putovati jer vidjeti različita mjesta i zemlje znači nikad se ne prestati čuditi ovom svijetu. Društvena sam, vesela osoba s dinamičnim životnim stilom. Ponekad volim tišinu, naravno, ali uvijek uživam u šalici čaja ili kave s prijateljima. Volim se baviti sportom, jer to nije samo način da budete zdravi, da očuvate ljepotu, već i da budete smireni u ovom oceanu današnjeg stresa. Ali! Ja sam osoba koja je uvijek otvorena za nove stvari u svom životu, tako da se moj hobi stalno usavršava,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moja vizija ljubavnog odnosa je prije svega u prisutnosti osjećaja jedno prema drugome iu iskrenosti. Po mom mišljenju, u takvoj vezi nema mjesta izdaji i lažiranju. Ovo je ono što bih želio pronaći. Nadam se da će mi se sreća nasmiješiti. Tražim čovjeka, čije je srce otvoreno i ljubazno, čije su ruke dovoljno jake da me zgrabe u naručju i nikad me ne puste!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments