RAJKA”MLADA SAM OSTALA UDOVICA I ZELIM DOPISIVANJE I DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Mogu sebe opisati kao vrlo privrženu i romantičnu ženu. Volim nove stvari u životu, posjećivati ​​mjesta na kojima nikad prije nisam bio, drugačiju glazbu, posebno jazz, upoznavati nove ljude i posjećivati ​​nove zemlje za otkrivanje njihove kulture, tople noći i udobne kafiće, operu i rock koncerte, šetnje uz rijeku držeći se za ruke s onom u koju si zaljubljen. Život je kratak, pa ga ne želim izgubiti ni minute!Ja sam otvorena osoba. Volim govoriti iz srca. Uvijek govorim istinu i nikada neću prevariti ili izdati osobu. Volim životinje, imam psa. On je moj prijatelj! Inače, što više upoznajem ljude, sve više volim pse. To je činjenica! Stvarno želim pronaći svoju srodnu dušu. Moj čovjek! Moja druga polovica. Sada mi je to cilj, za sada.

INTERESI
Pokušavam uživati ​​u svakom djeliću svog života i upotpuniti ga zanimljivim aktivnostima i svijetlim događajima. Za mene je sreća u jednostavnim stvarima. Volim vrtlarenje. To je mali dio mog života. Volim njegovati biljke i čuvati njihovu ljepotu. Također, volim udisati svjež zrak, zato je vrtlarstvo za mene kao 2 u 1. Volim slušati glazbu – različitu glazbu za različita raspoloženja. Ne mogu živjeti bez toga ni dana. Mislim da glazba uvijek pomaže svima u stresnim situacijama da poprave raspoloženje. Uvijek se trudim napredovati, zato volim čitati i to činim u slobodno vrijeme. Sport je još jedna nevjerojatna stvar u mom životu. Pomaže mi da ostanem u dobroj formi, a za ženu je to vrlo važno, zar ne? Obožavam putovanja jer mi pomažu da se osjećam bolje. Vjerujem da nas putovanja mogu potaknuti da započnemo novi život.. Sve što želim je mirno nebo i običnu žensku sreću. Volim glazbu, prirodu i sva živa bića. Stvarno volim davati ljudima sreću i brigu. Stoga sam liječnik. U zdravom tijelu zdrav duh. Volim sport, i prirodnu zdravu hranu. Učim kuhati jela različitih naroda svijeta. San mi je posjetiti Ameriku.

PROČITAJTE I OVO:  MILJANA: ''Imam 39 godina, dvoje djece, ali NISAM SRETNA U BRAKU i RAZVODIM SE. Tražim muškarca za tajnu vezu''

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Privlače me muškarci, koji znaju biti pravi muškarac za svoju ženu u svim životnim situacijama. Koji su uvijek blizu i znaju biti romantični i vjerni. Tko je pametan, duhovit i ljubazan u isto vrijeme, od jednog pogleda na njega srce će mi brže zakucati. Želim biti za njega jedna i jedina i očekujem tu želju od njega. Ne tražim idealnog muškarca, samo mi treba muškarac s kojim ću se osjećati potpuno i zajedno ćemo živjeti sretan život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

COMMENT

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!