RASEMA(33):”RADIM U PEKARI I ŽELIM UPOZNATI MUŠKARCA KOJI VOLI VRIJEDNE ŽENE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Rasema radi u pekaari i zeli upoznati muskarca koji voli pecivo,jer ga sama jako dobro sprema.

LIK
Zdravo moj dragi i nježni čovječe. Moje ime je Rasema i tražim te!!! Želim vam reći nešto o sebi… Ja sam vatrena, vruća žena koja je spremna zagrijati vas svaki dan i svaku noć. Tražim jednostavnu i poštenu osobu s kojom mogu provesti ovaj život i zajedno uživati ​​u raznim stvarima i izgraditi jake i sretne veze koje će trajati cijeli život. Muškarac koji zna što žena želi. Čovjek ozbiljnih namjera, obiteljski orijentiran. Nije bitno da li je stariji ili mlađi od mene, glavno mi je da bude iskusan, samostalan, pošten, velikodušan, ljubazan. Muškarac koji zna što žena želi – jesu li vam dosadile Photoshop djevojke i lažna ljepota? Onda dobro došli na moj profil! Mrzim kad ljudi postanu netko tko nisu… Drugim riječima, volim iskrenost i poštenje! Volim cvijeće i mislim da je žena kao cvijet… I ako se njen muškarac brine o njoj kako treba, ona će mu dati najbolji miris… Spremna sam prijeći granice i bit će mi drago upoznati vas u stvaran život! Nadam se da ću vidjeti tvoje pismo u svom poštanskom sandučiću…Ne boj se, napravi korak prema meni…Jako sam ljubazan i srce mi je puno ljubavi koju želim podijeliti sa čovjekom koji će postati najbolji čovjek u mom životu! Jako sam romantična, vesela, pjesničke duše! U životu volim raditi ono što volim. Želim biti sretan i nadam se da će mi sudbina uskoro pomoći da te pronađem! Jako sam ljubazna i srce mi je puno ljubavi, koju želim podijeliti s muškarcem koji će postati najbolji muškarac u mom životu! Jako sam romantična, vesela, pjesničke duše! U životu volim raditi ono što volim. Želim biti sretan i nadam se da će mi sudbina uskoro pomoći da te pronađem! Jako sam ljubazna i srce mi je puno ljubavi, koju želim podijeliti s muškarcem koji će postati najbolji muškarac u mom životu! Jako sam romantična, vesela, pjesničke duše! U životu volim raditi ono što volim. Želim biti sretan i nadam se da će mi sudbina uskoro pomoći da te pronađem!

INTERESI
Vodim aktivan način života i pravilnu prehranu, što može slomiti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … šale i viceve iz života. Pridružite mi se i ispričajte smiješnu priču iz svog života?)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

4Comments

Add yours
  1. 1
    Predrag Vrtarić

    Rasema lijep ti pozdrav od mene iz Varaždina.
    Pročita se tvoju poruku i svidio mi se sve šta si napisala. Ja bi takodjer volio nač baš takvu osubu popit tebe. Volio bi te upoznati i nadam se da te neću razočarat. Ako želiš Javi mi se. Lijepo te pozdravljam i očekujem da mi se javiš. Pozdrav.

+ Leave a Comment