PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim iskrenost, ponekad znam biti vrlo iskren i uvijek govorim istinu, tako da ima mnogo ljudi koji ne mogu lako prihvatiti istinu. Tako da vjerujem da je to moja najgora karakteristika i da nisam savršen kao bilo koja druga osoba na ovoj planeti. Otvorenog sam srca i lagodan, obiteljski orijentiran i vrijedan povjerenja. Volim crtati, a volim se baviti i sportom koji me drži u dobroj formi. Volim provoditi vrijeme s ljudima koji su mi bliski i dragi! I, da, volim davati ljubav! Nisam ovdje zbog virtualnih igrica, nisam djevojčica za takve. Neću biti žena koja trči za muškarcem. Vjerujem da ako čovjek ima želju za nečim, samo djeluje, i trudi se dati sve od sebe.

INTERESI
Odlazak u restorane, kuhanje, putovanja, planinarenje, aktivnosti na otvorenom, ples, gledanje filmova, kupovina, kućni ljubimci, čitanje, sport, vježbanje, kartanje, šah, glazba, igranje instrumenata

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao znati uživati ​​u životu, smiješiti se i biti u skladu sa samim sobom, inače kako će mene razumjeti ako ne može razumjeti svoje želje? Nisam od onih žena koje ne daju muškarcu da pokaže slabost u nečemu. Siguran sam da svaka osoba može biti slaba u određenim trenucima, ima pravo na jednu grešku. Apsolutno mi je ugodno s muškim suzama jer su iskrene. Uvijek sam spreman pomoći svojoj voljenoj da prevlada svaki problem. Mislim da je svima potrebno rame za plakanje. Želim da moj odabranik u meni vidi ne samo voljenu ženu, već i vjernog prijatelja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments