Recite nam koliko pasa vidite na slici, a mi ćemo vam otkriti vašu MENTALNU STAROST: Previše zreli ili DETE U DUŠI?

PODELITE SA PRIJATELJIMA

Da li ste dete u duši ili spadate u zrelije za svoje godine? Ovaj test gađa u metu!

Koliko pasa vidite na slici?

Za veoma kratko vreme, ova optička zagonetra postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva kakva je vaša mentalna starost. Dobro je pogledajte i recite nam koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki uspeju da ugledaju i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspeju su vrlo mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna starost je 20-25 godina. Vi ste umetnički i literarni tip osobe. Volite stvari da gledate iz sveže perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima da održavate svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš mozak je star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplikacije, bilo da je reč o ljubavnim odnosima, bilo da je reč o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je malen pa su i šanse da se nađete u neprilici male.

Ako vidite šest pasa, vaš um je između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj se ljudi mogu poveriti. Prijatelji često od vas traže savete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemni.

Ako vidite sedam pasa, doslovno ste dete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni.

IZVOR:BLIC.RS

Facebook Comments

admin

Poveyani clanci

  • adminadmin
  • 20 svibnja, 2024
  • 0 Comments
Pogledajte kako se majka cjenka da bi prodala kćerku od 15 godina: NA „PIJACI NEVJESTA“ MUŠKARCI NE KUPUJU ŽENU, VEĆ NJENU NEVINOST

PODELITE SA PRIJATELJIMA

PODELITE SA PRIJATELJIMAU bugarskom mjestu Stari Zagor, prve subote pravoslavnog posta cijeli grad slavi – u toku je Romska pijaca nevjesta. Ulice su pune mladih tinejdžerki koje su jako našminkane,…

Facebook Comments

  • adminadmin
  • 15 svibnja, 2024
  • 0 Comments
SRPSKA SNAJKA IZ AFRIKE OVAKO PRIPREMA SLAVU: Na stolu slavski kolač, a evo kako je spremila ŽITO

PODELITE SA PRIJATELJIMA

PODELITE SA PRIJATELJIMASrpska snajka iz Afrike pokazala Srbima kako se sprema slava Naledi Repaja poznatija kao sprska snaja iz plemena Zulu, pokazala je nedavno nan Tiktoku kako je tekla priprema…

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

You cannot copy content of this page