PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Imam vrlo važnu kvalitetu koja me razlikuje od ostalih, znam slušati i podržati. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, treba mi muškarac, njegov unutarnji svijet i prave emocije. Trebam muškarca koji zna osjetiti svijet u kojem se nalazimo i primijetiti kako je lijep… čak i u malim stvarima… Ja se stvarno bavim umjetnošću i glazbom, sanjam izgraditi uspješnu karijeru i istu uspješnu obitelj u brizi i razumijevanju. Pomozite mi da to učinim!Ja sam zrela žena i sigurno znam što želim od života! Ja sam iznutra jaka, ali ako sam s pravim muškarcem, ja sam kao maca. Romantična sam i ležerna, volim život i pokušavam svaki njegov trenutak ispuniti pozitivnim emocijama!

INTERESI
Vrtlarstvo je moj omiljeni interes. Uživam imati nešto lijepo i svoje. Vrtlarstvo također ima prednosti za emocionalno i mentalno zdravlje. Uz moje fizičke prednosti uključene u kopanje po mom dvorištu. Vrtlarstvo mi pomaže da se povežem s prirodom i ciklusima rasta i propadanja.Dakle, siguran sam da ste toliko zainteresirani da saznate nešto o meni jer sam tako fin i tako privlačan i imam jako zanimljivo zanimanje, ali svaki dan ću više raditi na sebi, neću stati u sebi razvoj i siguran sam da ljudi koji su oko mene – osjećaju veliku energiju koju imam i žele se uključiti u moj život i pokazati da svi možemo razmjenjivati ​​svoja iskustva i znanja. Vrlo sam ležerna, romantična, slatka i jako strastvena i mislim da se život daje samo jednom i treba se sjetiti ovoga, i riskirati, a ja to radim svaki dan jer ne volim ništa trošiti i vas? Vjerujem da je ljubav najbolja nagrada i želim je uzeti i ostati sretna i voljena kao i svaka žena, pa je to razlog mog boravka ovdje, hoćete li mi dati ovu nagradu i usrećiti me?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti spreman na pozitivne promjene u svom životu. Mislim da mu nikada neće biti dosadno sa mnom. Tražim ljubaznog čovjeka velikog i velikodušnog srca. Odrastao sam i dobro razumijem da je sreća u malim svakodnevnim stvarima. Trebam da na takav način pokaže svoj odnos prema meni. Željela bih osjećati da sam voljena svake minute svog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments