PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Najvažnija stvar u životu mi je ostaviti po strani sve sumnje i naoružati se samopouzdanjem kako bih krenula prema vlastitom uspjehu. Moji hobiji mi pomažu da vjerujem u sebe. Stoga vodim aktivan i zdrav način života. Moj moto su samo tri riječi: “Bavljenje sportom je cool.” Na primjer, volim trčati navečer, jer je to dobra prilika za opuštanje nakon napornog dana, biti sam sa sobom i razmišljati o događajima koji su se dogodili. Navečer tijelo bolje koristi kisik pa možete više trčati. Također, u posljednje vrijeme počeo sam se više baviti zimskim sportovima, jer je to odličan način za provesti zimske praznike. Također, volim slušati glazbu. Kad se ujutro probudim, pjesma koju čujem na radiju može odrediti kako ću započeti dan. To je, mislim, moć glazbe. Volim povijest,

Licni Opis
Ja sam pametna i odgovorna žena, puna strasti i energije. Također, vrlo sam romantična. Osim romantike u duši, iskrena sam i puna ljubavi. Po meni, prava ljubav je kada na sunčanom vikendu dvoje ljubavnika leže zajedno, priljubljeni jedno uz drugo, i gledaju divan film, kad je u pitanju nešto smiješno ili divno, odjednom se nasmiju u isto vrijeme… Ovo osjećaj se čini tako divnim i ugodnim. Hoćeš li se smijati sa mnom?Prije nekoliko godina otkrio sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Tražim
Želio bih upoznati ozbiljnog muškarca koji želi biti u blizini šarmantne, nježne i romantične žene poput mene. Želim da naša zajednička ljubav i strast odvedu nas dvoje na Mjesec. Obitelj mi je jako važna, stoga želim stvoriti vlastitu obitelj uz duboko razumijevanje, povjerenje i poštovanje.Mogu opisati svog idealnog muškarca s milijunima lijepih epiteta i pripisati mu mnoge idealne kvalitete, ali zapravo mi je jedno važno – biti istinski voljena. Tražim ljubaznog, mudrog i brižnog muškarca koji zna što želi u svom životu, koji zadržava veliku želju za životom i uživanjem u životu. Čovjek koji dijeli najintimnije misli i želi sa mnom stvoriti zaista divne i skladne odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments