PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim putovanja i želim ovdje pronaći svoju srodnu dušu. Došao sam na ovu web stranicu za upoznavanje zbog neuspjele prethodne veze. Ja sam vjerna žena koja će svog muža uvijek usrećiti. Volim davati toplinu i ljubav i želim da me on voli. Bit će mi drago upoznati svog muža u stvarnom životu, jer ja nisam ovdje zbog igrica.. A ti?Jako sam vesela, druželjubiva, ujednačena žena. Dobro nalazim zajednički jezik s ljudima. Uvijek sam u skladu sa sobom, mislim da je to jako bitno. Volim putovati s voljenim osobama. Svaki dan slušam glazbu, ne mogu bez nje. Samo čitanje knjiga mi je hobi, u pravilu ih čitam prije spavanja. Ujutro uživam u trčanju. To me čini zdravim i pomaže mi da ostanem u formi. Pokušavam se realizirati u raznim aktivnostima. Uvijek se trudim biti vesela i živahna. Ja sam romantična i energična mlada žena. Svi kažu da imam jako sladak i zavodljiv osmijeh koji ljudima pričinjava zadovoljstvo. Moja druga polovica, moj par, negdje u ovom ogromnom svijetu, a ja ga čekam otvorenog srca i istinskih osjećaja. Rado ću podijeliti sa svojim voljenim muškarcem romantičnu večeru koju su pripremile moje ruke, obiteljski odmor tijekom našeg vikenda, kao i gledanje filmova ili zajednički odlazak u kazalište. Želim izgraditi snažnu obitelj, jaku kao granit i skladnu, poput bajke! :))))

INTERESI
Posao, čitanje knjiga, putovanja.Volim kad je nebo napola zaspalo, a zrak je tako svjež i čist. Volim noć, kad kiša ispred prozora, a ja stojim kraj prozora i gledam ljude koji žure na romantični spoj po kiši, a na sastanku se ljube, stojeći pod jednim krovom. Volim toplu ugodnu atmosferu kod kuće kada te zlatna svjetlost s prozora poziva da dođeš kući i ispuniš svoje srce vjerom i brigom, iz činjenice da nisi sam, a znaš da si voljen i dobrodošao. Zanima me filozofija, skupljam rijetke predmete, volim putovati brodom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći poštenog, otvorenog i pristojnog čovjeka koji će mi biti suprug, prijatelj i mentor. Na ovoj web stranici za upoznavanje želim pronaći pravog gospodina. Nije me briga za njegov izgled, materijalno stanje. Glavno da smo bili sretni zajedno. Možda si to ti? Nadam se da neću ostati ovdje predugo da pronađem svog muškarca.
Ja sam , otvorena i iskrean, ozbiljna žena da stvorim sretan svijet za nas dvoje. Želim da smo oboje stvorili našu posebnu kemiju i privlačnost, stvari koje će svakim danom biti sve veće. Nikad ne pravim liste za i protiv, jer se za mene svako ljudsko biće sastoji samo od zanimljivih točaka koje bih volila upoznati i prihvatiti. I to je razlog zašto neću govoriti o nedostacima, jer koncentracija nedostataka i nedostataka nije blizu pozitivnom stavu. Bilo bi mi drago čuti od vas, s poštovanjem

UKOLIKO ME ZELITE UPOZNATI OSTAVITE MI VASE KONTAKT PDOATKE U KOEMNTARIMA SAJTA

Facebook Comments