SANELA”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE JAVITE MI SE NA VIBER”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena i ambiciozna djevojka. Kad si postavim cilj, neće me slomiti prepreke na putu, a uvijek dobijem ono što želim. Ja sam jako ljubazna osoba i toplo grijem i tvoje. Ne volim otkrivati ​​sve karte o sebi, jer žena bi za muškarca trebala biti misterij. Sviđa mi se kad je sam muškarac zainteresiran da me otkrije. U ovom trenutku čovjek otkriva svoju osobnost i drago mi je što znam i razumijem da me stvarno treba i da sam zainteresiran.
Gledajući moje godine, možda mislite da sam premlada. Da, jesam, ali ovo su samo moje godine, moj unutarnji svijet je totalno drugačiji. Ja sam zreo, znam što želim od ovog života, odgovoran sam a ujedno vrlo pozitivna i vesela osoba. Jako sam ljubazna, volim pomagati drugima i zato sam odabrala plemenito zanimanje, to je zanimanje medicinske sestre.
Imam mnogo interesa i ne volim sjediti na jednom mjestu. Volim skijati, klizati, igrati tenis, plivati. I voljela bih sve podijeliti sa svojom posebnom osobom i uživati ​​u ovom zajedničkom životu.
Tko zna, možda ste to vi, koji čitate ove informacije o meni. Jesi li ti to za mene?

INTERESI
Moji hobiji su moj život. Volim biti svoja. Osim hobija, koji uključuju čitanje knjiga, psihologiju kuhanja, više volim putovanja. Kad sam zadnji put bio u Kapadokiji, je li vam poznato ovo mjesto?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ništa nije savršeno, ali tome možete težiti. Ne znam što je savršena veza, jer je nisam imala. Nisam imala dečka i odlučila sam započeti potragu ovdje. Želiš li biti moj prvi?

Tražim svoju jacu polovinu i nadma se da cu je pronaci posle mnogo pokusaja,na ovoj stranici cu pokusati pronaci pravog. Nisu mi važne njegove godine, jer znam mnogo primjera sretnih brakova kada je jedan od partnera puno stariji od drugog. Moj muškarac mora biti vjeran, jer prevara je najgora stvar za mene. Moj budući muž mora biti ljubazan, snažan i uravnotežen. Trebao bi razumjeti što je prava žena. Kako se ponašati prema ženi. Imala sam prijateljice čiji su muževi bili vrlo okrutni prema njima. Ne želim takav stav. Nadam se da postoji takva osoba ovdje.. U vezama cijenim iskrenost i otvorenost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

3Comments

Add yours
  1. 1
    Tomic Anto

    Pročitao sam vas oglas koji me jako raduje da bi vas upoznao a i moguće brak sa vama ili nešto vise! Zovem se Anto imam 52 godine posto se dobro drzim i izgledam tako da mi svi procijene da imam 40 godina kao i sto izgledam. Razveden sam nemam djece i samostalan sam. Jako sam romantičan i nježan kao sto i očekujem živim momentalno u svicarskoj to sto puno ne znaci možem živjeti gdje god želim imam mogućnosti! Radi bržeg stupanja u kontakt sa vama bilo bi mi drago da mi se javite u sto bržem periodu putem Wasap ili Viber moj broj telefona je 0041763044007

+ Leave a Comment