PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Producent sam i svaki dan pomažem stvarati ljubavne priče na ekranu. Ali, nažalost, ove lijepe priče nisam uspjela prenijeti u svoj život. Ponekad mi je žao što stvarni život nije film. Ali vjerujem da prava sreća nije ono što pišu holivudski scenaristi. Ne želim drame, skandale i meksičke strasti, ja tako ne vidim svoju idealnu vezu! Moja će biti mirna i topla, izgrađena na međusobnom poštovanju i razumijevanju! Što želiš od veze?) Igrati igrice i živjeti u drami, ili živjeti mirno i u razumijevanju?
O meni
Ja sam vrlo kreativna osoba. Puno učim, mislim da bi svaka devojka trebala biti lijepa ne samo iznutra nego i izvana. Volim putovati. Imam mnogo prijatelja i svi me vole. To znači da sam dobra osoba, zar ne? Nisam konfliktna osoba, volim otvorenu raspravu, ne volim skrivati ​​svoje osjećaje. Dobra sam srca i volim pomagati drugima. Nadam se da ćeš mi reći više nakon razgovora sa mnom, uvijek volim znati mišljenje drugih ljudi o meni. Jesi li spreman?

INTERESI
Strastveno me zanima sve što je povezano s kinom. I biti roditelj to mi je glavni hobi.Jako sam ljubazna i vesela. Kad me bolje upoznate, saznat ćete da sam jako vesela i pozitivna, svaki dan nasmijana! Osmijeh je moja tajna! To je najbolji lijek! Ovo je moje prvo iskustvo da sam na stranici za upoznavanje. Ali mislim da je to dobar način za pronalaženje novih prijatelja i voljenog muškarca, naravno. Vjerujem da će mi ova stranica pomoći da ostavim veliki broj slobodnih žena i pridružim se redovima sretnih udanih djevojaka!! Razvedena sam, ali sanjam o stvaranju obitelji u budućnosti. Život je dobar, ali znam da može biti bolji, kad si zaljubljen, kad u sebi osjećaš posebne osjećaje. Jako sam romantična, otvorena za sve novo! Ja sam privržen, dobrodušan. Interesi: Imam puno interesa i hobija, uvijek sam otvoren za nove izazove, nešto novo, nova otkrića. Obožavam putovati. Volim otvarati nove horizonte! Kuhanje je moja strast!!! Mogu reći da sam jako sportski! Također volim raditi fotografije!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Obiteljski orijentiran muškarac, koji voli djecu i zna kako se pravilno odnositi prema ženi.Želim pronaći svoju osobu na ovoj stranici za upoznavanje. Što mislim pod ‘mojim’? To je jednostavno, moram se osjećati sretno, moram biti svoja, veza treba donijeti samo najbolje i pozitivne emocije. Trebali bismo imati iste snove i ciljeve u našem životu i ići zajedno u istom smjeru. Trebali bismo se razumjeti, podržati i naravno voljeti svaki dan kao da živimo zadnji dan zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments