PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Želim pronaći svoju osobu. Što mislim pod ‘mojem’? To je jednostavno, moram se osjećati sretno, moram biti svoja, veza treba donijeti samo najbolje i pozitivne emocije. Trebali bismo imati iste snove, ciljeve u životu i ići zajedno u istom smjeru. Trebali bismo razumjeti jedni druge, podržavamo i naravno volimo se svaki dan kao da živimo zadnji dan zajedno) Naš život je prekratak da bismo se svađali, svađali, pokušavali nešto dokazati. Ne treba mi to. Samo se želim probuditi blizu moj voljeni i najbolji čovjek na svijetu, da mu napravim doručak, da radim svoj posao i da se onda vratim kući s mišlju da me moja ljubav čeka. Mislim da nije previše, što misliš ? Želite li takvu vezu?Ja sam smirena i razumna djevojka. Moj karakter često diktira vječna težnja za uspjehom: učiniti nešto novo, upoznati ovaj svijet. Jako volim psihologiju, komunikaciju sa raznovrsnim zanimljivim ljudima.

INTERESI
Jako sam kreativna osoba. Volim slikati, ovo mi je jedna od strasti. Volim svirati klavir, pomaže mi da se opustim. Volim skijati zimi. Volim sport, posvećujem veliku pažnju svom zdravlju i tijelo. Puno učim, mislim da žena treba biti lijepa ne samo iznutra nego i izvana. Volim putovati. Imam mnogo prijatelja i svi me vole) To znači da sam dobra osoba, zar ne?)) Nisam konfliktna osoba, volim otvorenu raspravu, ne volim skrivati ​​svoje osjećaje. Dobrog sam srca i volim pomagati drugima. Nadam se da ćete mi reći više nakon razgovora sa mnom, uvijek volim znati mišljenje drugih ljudi o meni. Jeste li spremni?)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Realist sam pa ne želim ni razmišljati o određenim kriterijima svoje potrage. Komunikacija je jedini alat koji pomaže razumjeti je li osoba vaša srodna duša ili ste s različitih planeta. Vjerujem da trajna ljubavna priča može započeti jednostavnim “zdravo” u vašem poštanskom sandučiću. I nema smisla otežavati stvari nekom listom zahtjeva

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments