PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ova žena se jednom udavala i očito joj nešto nedostaje. Ima novaca, ali nema veze! Bogata Saudijka traži partnera koji je spreman redovito ispunjavati svoje bračne obveze. Dala je anonimni oglas tražeći muža. Zahtijevala je nastavak intimnosti od njega, a zauzvrat mu ponudila 1,3 milijuna dolara.

Da ne bude zabune, riječ je o 33-godišnjoj mladoj ženi, pa se očito “sretna dobitnica” nije morala puno “žrtvovati”. Saudijka je jednom bila udana. Bilo je očito da joj je nešto promaklo, pa je odlučila vratiti vrijeme unatrag… Priznala je da ju je prvi muž oženio zbog novca, a onda je prestao ispunjavati svoje obveze… “Sada je idealan partner moja” opsesija. Ovaj put ću biti oprezna i neću stati dok ne nađem pravu osobu – rekla je.

Dodao je da ne namjerava riskirati te da će “budući gospodin” morati potpisati takozvani “Misal ugovor”, odnosno pristati na sve njezine uvjete. Novine Sayidaty pišu da je to ugovor koji najčešće potpisuju žene u Saudijskoj Arabiji i koji se smatra “legalnom prostitucijom”.

IZVOR:MEGAVIJESTI.COM

Facebook Comments