PODELITE SA PRIJATELJIMA

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA U INOSTRANSTVU: Ćutim jer imam plan šta ću sa parama koje šalje, a onda će dobiti NOGU

Ona nije želela da se samosažaljeva, već pravi plan za paklenu osvetu

Anonimna žena je podelila svoju ispovest na platformi “Ispovesti” i izazvala je buru komentara. Njen muž je otišao u inostranstvo da zaradi za njihov zajednički život, pa je saznala da ga je vara.

Ova žena nije nameravala da sedi skrštenih ruku, niti da se samosažaljeva, već je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i da mu pripremi pravu osvetu. Kako se kaže u našem narodu “osveta se služi hladna”, e baš takvu će da mu servira.

IspovestSaznala sam da me muž vara u inostranstvu, gde radi. Nisam ništa uradila povodom toga. Ne zna da godinama štedim njegov zarađeni novac, i treba mi još malo da kupim stan od tih para. Trpim dok ne dođem do toga, taman će dete još malo da poraste, ja ću moći da počnem da radim, a njemu noga u d**e – napisala je anonimnu žena čija je ispovest podelila javnost u Srbiji.

Ispovest
foto: preentscreen/Ispovesti

Ona se poverila korisnicima na jednom od poznatih foruma na kojima ljudi potpuno anonimno pišu ono što ih najviše muči i tako sebi olakšaju dušu. Forum okuplja ljude iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije a ova ispovest jedna je od onih koja je uzburkala strasti…

Ispovest
foto: preentscreen/Ispovesti

Njena izjava je podelila učesnike foruma i komentatore od kojih su je jedni ne samo podržali nego i podučavali “kako to da izvede”, a drugi je vređali i govorili da je glupa jer ne ide to baš tako.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments