PODELITE SA PRIJATELJIMA

Seka, 39 godina  i taži iskrenog čovjeka za brak.

– Pozdrav svima. Moje ime je Seka i imam 39 godina. Još uvijek sam slobodna, nemam vezu i nisam se udala. Voljela bih pronaći pravog i ozbiljnog muškarca kako bismo stupili u bračnu zajednicu. Po zanimanju sam frizerka i imam svoj frizersko-kozmetički salon koji radi solidno.  Živim u svome privatnom stanu, i jako uživam u pootpunom komforu. Moji roditelji žive u našoj privatnoj kući i ja ih rado obilazim jer sam jedinica.

Ribolov je jedna od mojih omiljenih aktivnosti na otvorenom. Još jednom sam se uvjerio da u ribolovu nije ulov ribe, već sreća. Uostalom, ako sreća nije na mojoj strani, onda neće biti ulova. Za mene se morski ribolov znatno razlikuje od ribolova na rijeci ili jezeru. Što je najvažnije, uzmite u obzir vremenske uvjete i ponašanje ribe kako biste postigli željeni rezultat. A kako sam ludo zaljubljen u opuštanje na moru, onda je morski ribolov za mene izuzetno uzbudljiva aktivnost koja vas može povući glavom bez obzira. A što vikendom? Kupnja? Kupnja za tjedan dana? Naravno, svaki vikend za mene je odlično vrijeme za shopping s najboljim prijateljicama! I naravno, tko ne sanja o putovanju? Putovanja su moja najveća strast. Putujući proširujem svoje razumijevanje svijeta, jer svijet je pun novih emocija koje me čekaju ispred. Moj san je posjetiti sve zemlje svijeta i naučiti puno novih, zanimljivih i korisnih stvari za sebe!

Znate, svaki put kad se pogledam u ogledalo, vidim  damu prekrasnih očiju i blistavog osmijeha. Ali također, vidim ljubaznu, iskrenu, veselu ženu, vrlo romantičnu, meku i poštenu s otvorenim srcem i dobrim smislom za humor. Želim biti voljen, a ako te volim svim srcem, učinit ću tvoj život nevjerojatnim. Nadam se da ćeš svoju ljubav dati samo meni, kako bismo stvorili našu idealnu obitelj.

Ne tražim princa na bijelom konju, niti super-imućnog čovjeka ili onog koji nikad ne bi izašao sa društvom na piće u bar. Ah ne, to zaista ne tražim. Meni treba neko normalan , dobrog zdravlja, da ima radnu obavezu, da voli život  – ali da zna poštovati i voljeti svoju suprugu.  Neozbiljni , zaobiđite me.

Posebno zahvaljujem mojoj prijateljici i odličnom psihologu, Kristini, koja je izdvojila svoje vrijeme i mjesto kako bi ga posvetila meni. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija : Profiemdia / Printskrin

Facebook Comments