PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Za mene je važna ravnoteža duha i tijela, pa volim raditi jogu. Volim i cvijeće, volim ga uzgajati i njegovati. Volim stvarati udobnost u kući i volim rukotvorine.Sport, ples, slikanje, obilazak novih mjesta, opuštanje u prirodi i uz more.Spremna sam na promjene i ne bojim ih se! Spreman za preseljenje kod prave osobe! Spremni za početak nove uzbudljive stranice u životu! I naravno, prije nego što se sve ovo dogodi – spreman sam te stvarno upoznati! Govoreći o mom karakteru – ja sam PRAVA žena sa STRASĆU u srcu! Imam puno LJUBAVI, ali samo prema svom posebnom. Ja sam prilično svrhovita i disciplinirana žena.

Samoopis:

Stvarno volim kada oko mene vlada ljubazna i ugodna atmosfera, ali što je najvažnije, volim sam stvoriti tu atmosferu. Volim usrećivati ​​ljude. Znam osjetiti ljude, znam ih saslušati i podržati, meni je najvažnije u kakvom je stanju čovjek. Najljepše u čovjeku je njegova duša i um.Čovjek s jasnom životnom pozicijom i jasnim planovima. Zna što želi od života, postavlja cilj i postiže ga. Volim pouzdane muškarce, pored kojih se osjećam ugodno i toplo. Samopouzdani muškarci uvijek osvajaju žene. Došao sam na stranicu za upoznavanje kako bih upoznao svoju ljubav. Vjerujem da će tako i biti.

Simona  traži:

Stvarno želim upoznati muškarca koji je, poput mene, obiteljski orijentiran. Mogu zamisliti kako nam je ugodno i toplo u našoj kući, kako ukusno miriše u kuhinji, kući u kojoj vlada ugodna kućna vreva. Vjerujem da smo stvoreni da volimo, to je dar. Usrećiti svog muškarca je ono o čemu sanjam. Sigurna sam da vas moj blistavi osmijeh neće ostaviti ravnodušnim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPODč

Facebook Comments