PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Jako volim svirati klavir i pjevati pjesme. Uz glazbu osjećam kako mi srce brže kuca. Otvaram se potpuno. Kroz glazbu mogu prenijeti sva svoja raspoloženja. Volite li glazbu? Glazba pokazuje našu dušu… Moja duša teče lijepom melodijom k tebi, čuješ li je?Sebe vidim kao ljubaznu, simpatičnu i poštenu osobu koja se trudi pronaći istog muškarca. Imam i pozitivne karakterne osobine i neke nedostatke, jer nisam idealan. Što se mojih prednosti tiče, uvijek sam spreman na ustupke i pomoći onima kojima je moja pomoć potrebna. Što se tiče mojih nedostataka, možda sam previše izbirljiv u pogledu onoga što radim i što drugi rade.

Licni Opis

Ja sam vrlo otvorena i ljubazna osoba. Vjerujem da nije ljepota ta koja će spasiti svijet, već dobrota. Uvijek je važno ostati osoba s velikim slovom. Vjerujem da će se oni prema vama ponašati onako kako se ponašate prema ljudima. Slažeš li se? Sanjam da ću pronaći svoju drugu polovicu, srce mi je otvoreno. A to znači da sam spreman za avanture koje nam život pruža. Možda s tobom doživim svu snagu vječne ljubavi?

Moj budući muškarac me već negdje čeka, u to sam sigurna i nadam se da ću ga pronaći upravo ovdje. Osjećam da je moj muškarac ljubazan i sretan kad sam pored njega. Uostalom, mogu donijeti pozitivnost nekome kome je potrebna, nekome tko će me cijeniti zbog onoga što imam. Ne volim se mijenjati zbog nekoga, ali ako trebam činiti ustupke, učinit ću ustupke čovjeku koji je to spreman učiniti za mene.

Tražim

Mislim da bi muškarac trebao biti glava obitelji. Želim pronaći snažnog muškarca uz kojeg ću se osjećati zaštićeno. Srce mog muškarca treba biti dobro i otvoreno poput mene. Zajedno moramo naći kompromise i izgladiti sve grubosti. Moj muškarac će uvijek biti moj kralj, a ja ću uvijek biti njegova kraljica. U našem će kraljevstvu vladati harmonija osjećaja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments