PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Vrlo sam otvorena, duhovita i optimistična, uvijek se trudim raditi nešto novo, poput plesa, glazbe, jezika, mode. Volim sport i aktivnosti na otvorenom. Uživam u jednostavnim stvarima u ovom životu. :)) I sigurna sam da će mi život dati sve što poželim.

LICNI Opis

Ukratko, mislim da sam sasvim jednostavna i pozitivna mlada dama. Vrlo sam meka i puna razumijevanja. Mlada sam, ali sam u isto vrijeme usmjerena ka cilju! Želim reći da što god da se dogodi, uvijek se trudim imati osmijeh na licu. I želim ti dati svoj osmijeh svaki dan našeg života.Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sada kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugome. Ne želim sjediti ovdje dugo, želim što prije pronaći svog muškarca koji želi voljeti i prekinuti momački život.

Tražim

Bit će lijepo upoznati nekoga s kim ću se osjećati kao prava žena. Također mora biti ljubazan, pošten, sa smislom za humor. Želim da moj muškarac bude aktivan i voli avanture. Nije me briga za tvoje godine. Samo želim da imamo neke zajedničke stvari. Volim svoj život i želim imati pozitivnog i otvorenog partnera.Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni dohodak, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments