PODELITE SA PRIJATELJIMA

Upravo sam započela svoju potragu ovdje i pitam se mogu li ovdje pronaći svoju pravu srodnu dušu. Što mogu reći o sebi? Ja sam ljubazna, susretljiva, lagodna i pozitivna osoba. Otvorena sam i druželjubiva – volim komunikaciju sa zanimljivim ljudima i znam biti dobar prijatelj. Uvijek imam svoje stajalište, ali u isto vrijeme prihvaćam postojanje drugih, bez obzira slažem li se s njima ili ne. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromise – ne volim svađe i dramu. Brižna sam osoba i uvijek spremna pomoći. Moja obitelj i prijatelji znaju da se uvijek mogu osloniti na mene.

INTERESI
Roštilj, glazba, TV emisije, čitanje, bavljenje sportom, promatranje tijela.Ja sam bistra, inteligentna, dobro obrazovana, lagodna, laka za komunikaciju žena bez ikakvih loših navika i s velikim srcem, koja želi pronaći muškarca na ovoj stranici za upoznavanje. Godine su za mene samo u broju i kad se zaljubim u tebe ja ću nositi našu ljubav do kraja svojih dana. Puna sam brige i spremna je to podijeliti sa svojim muškarcem. Nadam se da ćeš postati čovjek za mene. Nisam arogantan i uvijek ću se truditi dati sve od sebe za tebe.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da je nemoguće opisati idealnog partnera, naravno da svatko ima neke misli o osobi s kojom želimo biti, ali općenito, možete se zaljubiti u suprotno različitu osobnost ili u nešto, što je svima ostalima sasvim jednostavno , ali čini da ti srce brže kuca.. možemo se zaljubiti u osmijeh, ljubaznost ili, način na koji nas ova osoba gleda.. možemo voljeti nekoga zbog osjećaja koje imate kada ste zajedno.. ali općenito, Vjerujem da je prava ljubav kada voliš ne zbog nečega, nego unatoč svemu. Znam da ću to znati i osjetiti kad upoznam svog muškarca!Tražim na web stranici za upoznavanje jednostavnog, lakog i zemaljskog čovjeka koji nije arogantan, koji će osim mene kakva sam i koji je spreman prihvatiti moj stil života. Moj muškarac bi trebao biti stabilan i za dugoročne veze, Žao mi je, ne mogu si priuštiti samo igre ili neozbiljne veze. Želim da bude pouzdan i s većom razinom odgovornosti, a prihvatit ću i tebe takvog kakav jesi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments