PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim biti sretna u svakom trenutku, biti duša i iskra koja pali dosadne situacije. Iako me ne ponesu emocije, jako volim biti emotivan, ali ozbiljnost pokažem u trenucima kada to treba biti. Volim da su detalji osobni, jer vidi se trud, smatram se vrlo odlučnom ženom, volim biti u stalnom učenju, volim plesati, trčati, igram nogomet, volim slušati glazbu i dijeliti dobro trenutke sa svojom obitelji, također volim živjeti život punim plućima.Ja sam ozbiljna i privržena žena koja je ovdje da pronađe ljubav svog života. Ja sam dobro odgojena, brižna i odana žena. Puno čitam, volim putovati i istraživati ​​nova mjesta. Ja nisam onaj koji osuđuje ljude, uvijek prvo pokušavam razumjeti. Ja sam kršćanka i slijedim vlastita moralna načela u životu.Vrlo sam opuštena osoba, volim istraživati ​​nove stvari i ne zamišljam svoj život bez avantura. Pozitivna sam i optimistična i sve životne izazove dočekujem s osmijehom. Otvoren sam i društven, odgovoran u svemu što radim. Želite znati više – samo pitajte!)

INTERESI
Jedna od mojih strasti je da mogu trenirati nogomet, trčati, trčati, vježbati, plesati, a jako volim i plažu.Volim fitness i kuhanje – moje najveće strasti. Obožavam pročitati dobru knjigu ili posjetiti film.Želim pronaći nekoga lakog poput mene, dobro uravnoteženog i mirnog. Želim pronaći nekoga na Zemlji koji je umoran od samoće i spreman je dijeliti život sa mnom i biti uz mene u dobrim i lošim danima naših života. Moj muškarac mora biti lojalan, pažljiv, držati riječ, a ne biti taj koji voli cyber igre.Nećete vjerovati svojim očima kada vidite kako dobro mogu pokretati sve dijelove tijela. Ples je moja strast i uvijek vjerujem da ta strast dolazi ravno iznutra (iz moje duše) i odražava se izvana u mojim pokretima. Svaki dan radim svoje tijelo, volim bodybuilding. To mi daje energiju, želju da izrazim svoje osjećaje i emocije i smatram to pravom umjetnošću koju mogu izraziti svojim tijelom i pokretima. Tražim strast i nježnost u svemu što me okružuje. Obiteljske vrijednosti su mi važne.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji mi može biti dopuna u životu. Neka mi pruži podršku koju svakodnevno tražim da idem naprijed, da se uz njegove pojave i događaje smiješim. Čovjek koji je vrlo pametan, da brige svijeta ne napadaju njegovu dušu i koji može pokazati koliko me voli. Romantiku prati poštovanje, pa ako se znate ponašati prema dami, znate je i voljeti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments