PODELITE SA PRIJATELJIMA

Fetiši koliko god uzbuđenja pružali neretko mogu da počnu i da opterećuju, ali i da postanu prava zavisnot.

U prilog tome svedoči i ispovest jednog Engleza koji godinama unazad živi u Kaliforniji, ali je zavisnik od Intimnih odnosa a udatim ženama.

Spavao sa svim ženama svojih prijatelja

Zapravo, njegov fetiš su žene poslovnih partnera i prijatelja. Ovaj čovek, otkrio je svoje fantazije,ali i čudne razgloge govoreći za Dejli Mejl. On je istakao da nije devijant, već je insistirao na tome da je to normalna praksa.

Ovaj čovek, ima 56 godina, oženjen je, ali svoje fantazije i fetiše vešto krije od supruge.

– Niko neće biti povređen, ako niko ne sazna – istakao je.

Tvrdeći da je zanemareno najmlađe dete koje je živelo u senci svoje starije braće, on je prvi put otkrio uzbuđenje u druzenju sa zauzetim ženama kada je spavao sa devojkom svog brata u tinejdžerskim godinama.

– Osećao sam se slavno, kao da sam na vrhu sveta. Intimni odnos  sa devojkom mog brata dalo mi je dodatno uzbuđenje. Imao sam intimni odnos sa nekim o kome je on, zlatni dečak u porodici, brinuo. On je manupilisao pažnjom mojih roditelja, a sada sam ja postao taj koji ima kontrolu nad situacijom – prisetio se.

Niko to od mene ne bi očekivao

Devedesetih godina prošlog veka, Englez se preselio u SAD usred procvata dot-koma, radeći u Silikonskoj dolini i udvarajući ženama svojim britanskim akcentom.

Radim u finansijskoj tehnologiji – često se nazivam “fintechom” – i u stvari mrzim ove događaje u vezi sa umrežavanjem. Fintech ima nesrazmerno veliki broj muškaraca koji rade u industriji i reći da su štreberi za njih je pravi kompliment. Ali jedina iskra na horizontu su večere na kojima možemo da upoznamo njihove bolje polovine – iskren je.

– Dok se rukujem sa novim poslovnim poznanikom, pitam se kakva je njegova žena. Svi misle da su njihove druge polovine drugačije i da nikada ne bi zalutale.

Dok mu je njegov akcenat dao konkurentsku prednost kada je u pitanju posteljina udatih lepotica, rekao je da je daleko od ljupkog stvorenja – što mu ide u prilog.

Međutim, priznaje da nije mogao da zaustavi udvaranje ženama.

– Trudim se da budem veran, ali žudnja za  promenom  sa nekim s kim ne bi trebalo da spavam ponekad nadjača sve racionalne argumente. Uzbuđenje je i dalje tu i povremeno se ponašam vođen tim impulsima. S obzirom da sam sada u kasnim 50-im i imam više godina iza sebe nego ispred sebe, malo je verovatno da će se taj poriv promeniti – zaključio je.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments