PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Biti aktivan svaki dan moj je moto! Bilo da se radi o plesu, vježbanju u teretani ili putovanju – sve te aktivnosti daju mi ​​pravi poticaj energije i potiču me na nova postignuća. U posljednje vrijeme razvijam i svoje kulinarske vještine – uživam u učenju novih recepata u zdravoj prehrani. Za mene je bilo pravo otkriće da se može jesti zdravo i ukusno. Također sam puno čitao o prehrani i genetici.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Self Description
Za mene su moralne vrijednosti vrlo važne – ako sam zaljubljen, vjeran sam, pun ljubavi i poštovanja. Ako sam prijatelj, trudim se biti osoba na koju se možete osloniti u najtežim trenucima. Ako radim, trudim se to raditi na najbolji mogući način. Moje glavno “oružje” nisu suze… Jaka sam u refleksiji i zdravom razumu. Ujedno sam i vrlo vesela, draga i simpatična osoba kojoj se uvijek može vjerovati.

Tražim
Muškarac mojih snova je prije svega pažljiv, suzdržan i pun ljubavi. Sviđa mi se kada čovjek pokazuje brigu i dobrotu, kada iz njega izbija toplina. Impresioniraju me i oni koji su oštrog uma i lako pokažu svoju erudiciju i znanje.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments