PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Vodim aktivan stil života i održavam se u odličnoj formi. Cenim svaki dan svog života i vreme provedeno sa porodicom i bliskim prijateljima. Hobi je ono što volim da radim u slobodno vrijeme i što mi pričinjava veliko zadovoljstvo. A kada mogu spojiti posao sa zadovoljstvom, onda je ovo pravi dar sudbine. Tako se dogodilo i sa mnom, kuhanje iz hobija preraslo je u kreativan proces. Kuvanje je moj poziv i proces kuhanja mi nikad ne dosadi. Kad kuvam, smirim se, a pečenje je moja ljubav. To mi pruža neverovatno zadovoljstvo. Takođe, stalno se usavršavam, a posebno kada pohađam kurseve šminkanja. Da odem tamo, savjetovao mi je moj najbolji prijatelj. Pohađam kurseve 3 puta sedmično kako bih stekao osnovna znanja i naučio puno novih, zanimljivih i korisnih stvari.Obožavam modu, popularnu muziku, putovanja, čitanje i sport. Volim da pravim lepotu i uvek se trudim da izgledam atraktivno! Obožavam more i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobro kuham. Trudim se da vodim zdrav način života. Nadam se da ste na istoj strani sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesovanjima i podijeliti ih s vama!

Licni Opis
Svaki dan pokušavam da se poboljšam, jer zaslužujem da budem najsrećnija žena. Ja sam vesela, druželjubiva, pametna, energična, lagana, strastvena, nesalomivog karaktera i razigranih očiju. Kada se sretnemo, videćete da sam aktivna, vesela, ljubazna, iskrena i romantična osoba koja sanja o toplim zagrljajima, porodičnim praznicima i šetnji ruku pod ruku. Uvek zračim unutrašnjom toplinom koja će te privući mom srcu.Ja sam šarmantna, ljubazna, poštena, dobro obrazovana i inteligentna. Ja sam mlada žena sa lepim osmehom i dobrim smislom za humor! Veoma sam brižna, puna ljubavi i pažnja! Veoma sam romantična i nadam se da ću imati puno srećnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa mojim posebnim muškarcem! Volim da pravim iznenađenja i da imam avanture! Želite li saznati više o meni? Piši mi nazad!

Tražim
Sanjam da upoznam čovjeka koji može izgraditi svijet u kojem nećemo mariti za vrijeme, mjesto i sastanke. Da bih to uradio, tražim ljubaznog, ljubaznog, brižnog, pažljivog, svrsishodnog, lepo vaspitanog, inteligentnog, odlučnog i snažnog muškarca, spolja i iznutra, sa dobrim smislom za humor. Moramo biti jednaki u svemu i svakim danom težiti poboljšanju naših odnosa. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, jer imam sve što mi treba…osim ljubavi i voljene osobe pored sebe.Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji zna kako da se ponaša prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Potreban mi je pažljiv, ozbiljan i samopouzdan muškarac. Ako ste spremni da me učinite najsrećnijom ženom na svijetu, učinit ću isto za vas! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments