PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Prizemljena sam i mirna osoba. Ne volim snimati drame. Više volim uživati ​​u životu i onome što nudi. Ako imam loš dan zaspim s mišlju da će sljedeći biti jedan od najboljih. Valjda sam optimist. Također mislim da je sve moguće i da nema nepremostivih prepreka. Obiteljski sam orijentiran i vjeran. Moja obitelj i prijatelji su mi najvažniji.Obitelj je glavna vrijednost u mom životu. Lagana sam, ljubazna, optimistična, pozitivna i prijateljska osoba. Poštujem mišljenja drugih, iako se ne mogu uvijek složiti i mogu imati potpuno suprotno stajalište. Volim komunicirati s mudrim ljudima jer imaju mnogo toga za naučiti. Volim darivati ​​i primati jer su radosna lica rodbine i prijatelja jako zabavna.

INTERESI
Prvo što želim reći o svojim hobijima je da plivam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom ili ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam reći više o tome kasnije. Također skupljam herbarij i to mi je hobi. Jako mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom učinio ugodnijim i jedinstvenijim. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se vremena i godine kada sam ga pronašla. Imate li stvari koje vas na nešto podsjećaju? Volim igrati i odbojku na pijesku, što me također prepoznaje kao sportsku osobu. Volim umjetnost i ići u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobrog čovjeka s kojim bih bila zadovoljna. Nadam se da će razumjeti mene i moje snove. On će me voljeti i podržavati bez obzira na sve i ja ću učiniti isto. Tražim čovjeka koji je spreman otvoriti svoje srce i dušu za mene. Onaj tko je spreman osjetiti kako je sjajno biti voljen i može to uzvratiti. Također bih volio da bude romantičan i malo avanturistički nastrojen.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments