PODELITE SA PRIJATELJIMA

Videla sam da Reba voli i poštuje Toma isto koliko i ja. Bila sam uzbuđena na njihovom venčanju, osetila sam da je to ono što smo on i ja tražili, kaže žena

Pastor Tom (61), sveptenik protestantske crkve u Americi, živi sa Belindom (60) i Rebom (19), svoje dve supruge i decom.

“Živim u poligamnoj vezi i veoma sam srećna. Mislim da je to što će moj suprug imati još jednu ženu veliki blagoslov za našu porodicu”, kaže Belinda, čiji se suprug Tom nedavno “duhovno” venčao sa svojom 19-godišnjom ljubavnicom Rebom, koja čeka njegovo dete.

“Rekla sam Tomu da nemam ništa protiv i da je to lepo“, izjavila je Belinda, koja smatra poligamiju usko vezanim porodičnim odnosom, koji olakšava upravljanje domaćinstvom.

Tom, osuđenik koji se okrenuo veri i postao pastor, kaže kako je gotovo celog života želeo da bude deo poligamne zajednice.

“Stari zavet je pun primera poligamije. Znam da je moje pravo pred Bogom da imam više od jedne žene. Ovo je Amerika, moje supruge i ja imamo pravo da živimo gde i kako želimo”, zaključuje pastor.

Reba kaže da je u Toma bila zaljubljena od svoje 11. godine i ističe da se uz njega oseća sigurno. Svog supruga naziva ljubavlju svog života, a Belinda tvrdi da joj nije problem da deli Toma, ni duhovno ni fizički.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments