PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam draga djevojka s obećavajućom nadom da ću postati voljena i vrlo brižna supruga. Jako sam pažljiva i svom čovjeku mogu puno dati! Zato se spremi za goruću ljubav i brigu od mene draga! Možda vam se činim preslatkim: uvijek se smijem, lijepa, pristojna prema svima, ali iza svih tih slatkih stvari krije se bogat, dubok unutarnji svijet. Vrlo sam optimističan i uvijek spreman na kompromis. Volim i odan sam, i volim pomagati ljudima. Vjerujem u dobrotu i uvijek se trudim pronaći samo dobro u ljudima i vjerujem da ću ovdje upoznati vrijednog čovjeka. Bit će mi drago da ne prestanete, samo čitajući nekoliko riječi o meni, nadam se da ćete me željeti što bliže upoznati.Znam da mogu iznenaditi mnoge ljude. Ima iskra u mom karakteru, ali osim toga, brižna sam i uistinu ženstvena, iako se ponekad u meni probudi zaigrana i vragolasta žena, ali mislim da ta dva faktora treba nagraditi u vezi, zar ne? Stvarno želim naći muškarca s kojim bih mogla ozbiljno razgovarati i napraviti nešto ludo. Tako veza neće biti dosadna i trajat će do kraja života. U svakom slučaju, vjerujem!

INTERESI
Glazba, knjige, umjetnost, crtanje, sport, priroda,U posljednje vrijeme provodim puno vremena radeći. Jako sam zainteresirana za otvaranje vlastitog kozmetološkog centra, ali ne želim da to bude u mojoj zemlji. Ali sada sam sigurna da znam dovoljno o svom području, a sada sam spremna svoj život posvetiti vezama i također, osim posla, ne zaboravljam ni na sport! Ne želim da moje tijelo izgleda staro.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nemam jasan ideal muškarca. Glavna stvar je da je iskren i otvoren. Želim mu biti oslonac u radosti i tuzi. Želim ga voljeti takvog kakav jest. Trebam muškarca koji će postati moja srodna duša, moja ljubav, moja strast i poput zraka koji mi treba svaki dan i svaki trenutak. Nadam se da ćemo se razumjeti i poštovati, i da nikada nećemo lagati jedni druge.Želim pronaći osobu s kojom stvarno možete planirati vezu. I, možda, da se vidimo i čujemo osobno. Trebam čovjeka s kojim mogu biti iskren!)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments