TEODORA>”JA SAM SAMOHRANA MAJKA IMAM 34 GODINE I ZELIM DRUZENJE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najmiroljubivija osoba na ovom svijetu sam ja. Bolje mi je izbjegavati razne svađe i rasprave. Razumnije je trošiti unutarnju energiju za nešto pozitivno nego za ljutnju. Je li točna? Ja mislim da je. 🙂 Naravno da postoje situacije kada se morate posvađati, ali može se i to u dobrom smislu i tonu, zar ne? Moji prijatelji smatraju da sam vrlo svrsishodna dama. Kad imam cilj, dat ću sve od sebe da ga postignem. A jeste li svrhovita osoba? Ako da, onda smo sretnici. Možemo ujediniti našu snagu i upotrijebiti je kako bismo postigli zajednički cilj. Toliko je optimizma u mom srcu. Vjerujem da će se sve dogoditi kako želimo i da svatko može biti sretan. Ono što ne volim je egoizam. Zvučalo bi čudno, ali nema te osobine u mom karakteru. Misleći na druge, pomaganje i podrška njima donosi mi puno zadovoljstva. I naravno da zauzvrat rade isto. Za mene su to pravi odnosi.

Self Description
Psi su moji mali, slatki prijatelji. Jako mi se sviđaju. Oni su jedini prijatelji, koji te nikada neće izdati i uvijek će te pratiti. Dakle, kao što vidite jako volim životinje. Ali ne boj se, ako se zaljubim u tebe, voljet ću te još više. 🙂 Lol Sport igra važnu ulogu u mom životu. Svaki dan radim jutarnju tjelovježbu, a ako je lijepo vrijeme, trčim. Biti zdrav i fit je ono što stvarno želim. Također volim vodene sportove. Aerobik u bazenu je tako osvježavajući. Jeste li ga ikada probali? Bilo bi smiješno pokušati zajedno. 🙂 Zvučalo bi malo čudno, ali ja jako volim mljeveno. Moji roditelji i ja volimo ići u našu vikendicu. Sadnja cvijeća i voća, branje povrća i zalijevanje grozdova bobicama mi pričinjavaju veliko zadovoljstvo. Dakle, kao što vidite ja sam dva u jednom – gradska žena s velikom ljubavlju prema prirodi. : ) Kad imam malo slobodnog vremena, volim čitati. Nažalost, nije tako često koliko bih želio. Ali kad čitam duboko sam u svijetu svojih snova. Stvarno je super. Jeste li ikada imali takav osjećaj?

Tražim
Uvijek mi je bilo čudno vidjeti djevojke koje traže idealnog muškarca s popisom savršenih osobina. To je poput odljeva. 🙂 Lol. Ali mi nismo u trgovini, zar ne? 🙂 Svatko želi osjetiti ljubav, čak i najgora osoba na svijetu. I usput, možda bi bio jako fin i ljubazan da je voljen. Po mom mišljenju, svaka osoba zaslužuje priliku da bude sretna. Čak i ako postoji nešto što želite promijeniti kod sebe, spreman sam vam pomoći i podržati vas. U ljubavi nema granica i ako sam zaljubljen u tebe, sve tvoje osobine će mi biti privlačne. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment