PODELITE SA PRIJATELJIMA

Marijana (22) se udaje u nedelju, u Borči, ali sa sobom nosi veliku tajnu, koju njen suprug ne zna.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

“Udajem se u nedelju, u Borči, iako nisam odande, a nije ni moj muž. Živimo u mestu u blizini, nego nam je tu restoran bio najzgodniji. Udajem se, a ne znam šta da radim, da li da kažem mom budućem mužu da sam napravila veliku grešku, koja može da me košta svega…

Tačnije, pre četiri godine sam upoznala divnog čoveka i zaljubila se u njega, ali pošto sam tad taman bila ušla u vezu s mojim sadašnjim dečkom, nisam htela da raskidam jer mi ništa nije nažao učinio. U tim danima on je bio nekako hladan ili sam ga upoređivala s tim divnim momkom, koji je bio jako topao i nežan, pa mi je odjednom moj dečko delovao hladno.

Naša afera trajala je 11 meseci, a za sve to vreme nisam smela nikome da kažem da sam ludo zaljubljena i istovremeno nesrećna jer sam između dve vatre.

Ipak, posle 11 meseci uspela sam da se iz svega izvučem i nastavim svoju vezu s dečkom, a tog divnog Nemanju sam oterala od sebe. Dugo posle se vraćao i krivio me što nikad nisam smogla hrabrosti da napustim svoj dotadašnji život i tim rečima me remetio, ali ja to nisam mogla sebi da priuštim.

I kad sam mu rekla pre dva meseca da se udajem prvog vikenda u oktobru, jer mi se javio da pita kako sam, delovalo je da je normalan, da je sve OK.

Pitao me da odemo na kafu. I otišla sam na kafu. Međutim, to nije bila kafa, to je bilo crveno vino, pa sam onda otišla da vidim novi stan koji je sredio za sebe. I tu je sve bilo normalno, ćaskali smo, a onda sam videla da mu je otvoren na kompu moj profil na Fejsbuku. Shvatila sam da stalno ima potrebu da prati šta radim.

FOTO: PROFIMEDIA

I tako sam ga gledala, ne znam kako sam ga gledala ni zašto, ali u svakom slučaju smo te noći spavali, a ja sam stigla kući oko jedan ujutru. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a dečku sam rekla da sam kod drugarice.

Ali kao nikad do sada ne mogu da prestanem da mislim na Nemanju, iako se on meni ne javlja od tada. Samo mi je rekao da će me zauvek voleti i da je sad spreman da me pusti.

Ali ja sad kao da nisam spremna njega da pustim. Ne mogu samo dan pred venčanje sve da otkažem, a bih najradije, jer nisam nikad osetila ni sa kim bliskost kao s njim.

I ne znam šta da radim, ne znam šta je pametno. Bojim se da će moj dečko, budući muž nešto primetiti ako slažem, bojim se da kažem istinu, jer šta ako nisam u pravu, šta ako me samo vodi trenutna strast? Pomagajte”

Šta biste joj vi savetovali?

FOTO: PROFIMEDIA

IZVOR (Kurir.rs)

Facebook Comments