PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Na svakom putovanju na koje krenem nalazim novi svijet pun nevjerojatnih otkrića i neistraženih ljepota. Ali najčarobniji mi je trenutak kada se nađem sam s prirodom. Njegova jedinstvena ljepota osvaja moje srce poput magije i ne mogu odoljeti želji da ovu ljepotu zabilježim fotografijama. Svaki put kad pogledam svoje fotografije, iznova uronim u čaroliju tih trenutaka, prisjetim se mirisa i zvukova prirode, osjetim njenu živu energiju. Za mene fotografija nije samo snimka, ona je način da sačuvamo vječnost trenutka, da ostavimo trag u povijesti prirode. I svaki put kada se vratim kući, sa sobom donesem djelić ove ljepote i spokoja, koji mi srce ispune nadahnućem i zahvalnošću.

Licni opis
Moja dobrota i milosrđe nisu samo karakterne osobine, one su dio mene. Odrasla sam u toplom okruženju velike obitelji, gdje su obiteljske vrijednosti bile na prvom mjestu. To me naučilo cijeniti svaki trenutak proveden s voljenima i brinuti se za njih.
Vjerujem u snagu dobrote i otvorenosti prema svijetu. Važno mi je biti otvoren za nova znanja i iskustva kako bih postao bolji i pomogao drugima. Uvjeren sam da mala djela dobrote mogu promijeniti svijet na bolje. Uostalom, ljubaznost nije samo riječ, to je način života. Pokušavam pridonijeti čineći ovaj svijet ljubaznijim i svjetlijim mjestom za sve. I vjerujem da ako je svatko od nas ljubazniji i otvoreniji prema drugima, onda zajedno možemo učiniti ovaj svijet boljim mjestom.❣️

Tražim
U svijetu u kojem se ljubav cijeni iznad svega, sanjam o susretu s nekim tko će zapaliti plamen strasti i nježnosti u mojoj duši. Čeznem za ljubavlju koja će svaki trenutak naših života učiniti posebnim. Moja duša je spremna otvoriti se čovjeku koji će me prihvatiti takvu kakva jesam, sa mojim radostima i doživljajima.
Sanjam o stvaranju snažne obitelji u kojoj vladaju međusobno razumijevanje i poštovanje. Želim dati svu svoju ljubav, nježnost i brigu svom odabraniku i postati mu podrška u svim životnim situacijama. Ali isto tako mi je važno da mog sina prihvati i voli kao svog.
Spreman sam proći kroz vatru i vodu za našu sreću, za našu obitelj. Zajedno možemo prevladati sve prepreke i pretvoriti naše živote u nevjerojatnu avanturu ispunjenu ljubavlju i radošću. Neka nam svaki dan bude novi početak, podsjetnik da smo zajedno sila sposobna osvojiti cijeli svijet. I neka naša sreća bude nepokolebljiva, kao stijena, i duga, kao rijeka vremena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments