PODELITE SA PRIJATELJIMA

Eduardo Francisko Kostantini, 76-godišnji argentinski biznismen nedavno se oženio 30-godišnjom manekenkom Elinom Fernandes, ali prozivkama se ne nazire kraj.
Eduardo Francisko Kostantini, 76-godišnji argentinski biznismen nedavno se oženio 30-godišnjom manekenkom Elinom Fernandes. Razlika u godinama i finansijska situacija glavni su razlozi mnogobrojnih prozivki sa kojima se svakodnevno suočavaju. Par sa razlikom od 43 godine venčao se uprkos oštrim kritikama i želi da dokaže da ljubav pobeđuje.

Čak i sedmoro dece milijardera sumnja u namere lepe manekenke i kritikuje njihovu vezu. Svi su ubeđeni da Elinu zanima samo bogatstvo. Uprkos tome, Elina redovno objavljuje fotografije sa milijarderom i piše da je on ljubav njenog života. Tokom intervjua za jedan časopis, nakon njihovog venčanja, Elina je opisala njihovu ljubav.

“Mnogi nas kritikuju na društvenim mrežama, ne znajući koliko su naša osećanja čista. Osim toga, ja imam ‘staru dušu’, a on ‘mladu dušu’. Od nas dvoje, Eduardo ima više energije i teško je pratiti ga”, rekla je manekenka. Eduardo takođe hvali svoju suprugu, koja je argentinski model. On se divi njenoj energiji i tome kako živi punim plućima dok se suočava sa fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovima.

Zahvaljujući poslu, proputovala je pola sveta – od Kine do Japana i sada živi svoj san. Elina se godinama bavi manekenstvom i zarađuje mnogo novca. Milijarder jasno daje do znanja da je ponosan na dostignuća svoje supruge i da je podržava u svim njenim poduhvatima. Par se navodno upoznao u Eduardovom muzeju i venčao devet meseci kasnije na luksuznoj ceremoniji.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments