PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena arapskog milijardera živi bajku, a često na društvenim mrežama ističe koliko novca troši.

Soudi, žena milionera koja ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane otkrila je koliko novca njen muž troši na nju i izazvala lavinu komentara.

“20 hiljada dolara na letnu garderobu, 2500 dolara na luksuznu večeru, 20 hiljada dolara na putovanje u Peking, 2000 dolara na SPA tretmane, 3000 dolara na boravak u Dubaiju”, napisala je ona.

Soudi
foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia
Nedavno je objavila snimak pod nazivom: “Stvari koje očekujem od svog supruga milijunerakad zatrudnim”.

“Ne znam kako su žene spremne da budu mame bez prstena” rekla je, i dodala da prvo što oćekuje je nov auto i Birkin torba.

“Cveće svaki dan, više dijamanata za svaku bebu, novu kuću za svakog dečaka kojeg mu rodim, novu torbicu za svaku devojčicu koju mu rodim, novi auto i registarsku pločicu da se slažu”, napisala je, a u opis objave je stavila: “Je li ovo previše za tražiti?”.

Jednom prilikom je ispričala kako izgleda njen jedan dan.

“Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli se”, rekla je u videu.

Zanimljivo je da žene sve više teže udaji za milionere iz Dubaija, kako bi živele luksuzno. Međutim, one koje već duže vreme uživaju u braku sa šaicima i milionerima, ističu da su se za njih udale isključivo zbog ljubavi.
IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments