PODELITE SA PRIJATELJIMA

SREDOVJEČNA žena iz Velike Britanije, majka četvero djece, prošlog ljeta se odlučila upustiti u ljubavnu aferu s osam godina mlađim muškarcem, a svoje iskustvo sad je podijelila s javnošću.Jayne Warwick (49) bila je razočarana brakom i upustila se u avanturu s 41-godišnjim razvedenim pravnikom Charlesom. Za Daily Mail je otkrila detalje koji su doveli do afere.

Problemi su počeli kad je njezin muž upao u financijske probleme i postao opsjednut poslom i novcem te se od nje distancirao. Prevaru nije planirala, no na šarm razvedenog pravnika pala je poprilično lako. Upoznala ga je na dječjem igralištu, gledao je u nju i prišao joj. Pričali su sat vremena i počela je razmišljati o prevari o kojoj, tvrdi, nikad nije razmišljala. Nakon susreta su počeli razmjenjivati mailove i poruke.

Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa: “Hoćeš li se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince”, napisao joj je. Pristala je i nije joj bilo žao – zabavila se kao rijetko kada u posljednjih nekoliko godina.

Takodje je navela da se sve desilo spontano i da ona nije planirala da se ovo desi ali jednostavno se desilo,takodje je istakla da je ova afera anstala sasvim spontano ali da je razlog tome njeno nezadovoljstvo u braku kojim je bila hronicno nezadovoljna i da je to umnogome uticalo da dodje od ove prevare

Nakon prvog intimnog odnosa postala je opsjednuta njime. “Bila je to noć za pamćenje”, prisjeća se. Viđali su se na dnevnoj bazi, a njoj je to savršeno odgovaralo. Već je stvarala plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana Charles šapnuo da su njegovi susjedi počeli širiti glasine da se upustio u vezu s uglednom ženom.

Nakon toga je njihov odnos naglo zahladio, komunikacije je bilo sve manje. Konačno, odlazak Charlesa u Francusku značio je i kraj avanture, a Jayne je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

“Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računalo nadajući se da će mi doći neki njegov mail”, govori Jayne koja se sa situacijom pomirila tek nakon godinu dana.

“To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i seksi donje rublje i vratila se svojoj obitelji. Muž me i dalje ignorira, ali s tim sam se već pomirila… Kad se osjećam loše, samo se mislima vratim u ljeto 2016. godine. A Charles? Nit ga čula nit vidjela. Otišao je svojim putem…”, zaključuje.

IZVOR:INDEX.HR

Facebook Comments