PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK

Nacrtajte u glavi visoku, vitku plavušu s prekrasnim nogama i sivim očima! Predstavio? Ne? Onda se nadam da će vam moje fotografije pomoći da nacrtate pravu plavu ukrajinsku djevojku. Znam, za mnoge muškarce plavuša je samo lijepa slika, ali unatoč tome ja sam ipak dovoljno pametna. Pitat ćete me zašto tako mislim? Doista, zašto??? Razmislite sami …. Može li glup čovjek biti ekonomist ??? Mislim da ne! Moj rad mi pomaže da budem usredotočen i pažljiv. Odgovorna sam osoba, jer jako puno ovisi o meni. Ne dopuštam si razmišljati o ničemu nepotrebnom na poslu. Mnogi moji prijatelji kažu da sam preozbiljan, ali kako da radim drugačije, ako računam i odgovaram za dokumentaciju i izvještaje??? Ne misliš li tako ???

INTERESI

Nadam se da me još nisi uplašio??? Iskreno se nadam… Da, ozbiljna sam i motivirana osoba, ali to me ne sprječava da budem vesela i duhovita s prijateljima. To me ne sprječava da odmorim dušu i tijelo. Kako možete opustiti dušu?? Na primjer, provedite ugodnu večer s obitelji ili prijateljima da odete u kino, kafiće na kavu ili jednostavno zaplešete i otpjevate koju pjesmu))) Zašto ne? Lijepa i topla atmosfera pomoći će vam da se opustite i nakratko zaboravite na posao…. Volim i kolače iz pećnice i razne kolače. Svoju pečenje volim ukrasiti kremom. Pomaže mi maštati. Tiha glazba ili zanimljiva knjiga navečer nakon posla pomažu mi da opustim ne samo dušu, već i tijelo…. U hladnim zimskim večerima volim sanjati i predstavljati tople sunčane ljetne dane, pijesak na plaži i čistoću. valovito surfanje….

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Kao što sam prije napisala, želim pronaći ljubav… Čistu, iskrenu, pravu… Vjerujem da će mi muškarac iz druge zemlje moći ovo dati…. Ali koji je moj idealan muškarac? Što bi trebalo biti??? Kad sam bila mala sanjala sam princa na bijelom konju …. Ali sada je sve puno lakše … samo mi treba muškarac !! Ali tko je pravi muškarac?? Ovo je čovjek na kojeg se možete osloniti, kojem se može vjerovati…. Ovo je čovjek koji može pružiti ruku podrške i pomoći, te zaštititi svoja leđa. Samo se želim osjećati sigurno… Pravi muškarac se razlikuje od dječaka po tome što muškarac radi… Samo se po djelima može razumjeti kakva je osoba… Ne volim prazne riječi i obećanja… Samo akcije… Mislite li da mogu naći takvog čovjeka?? Možda sam ga već pronašao?? Možda si to ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments