PODELITE SA PRIJATELJIMA

Lidija Popović, poznatija kao Ledi Li, pre deset godina bila je u kratkoj, ali slatkoj vezi sa Novakom Ðokovićem, koga je inspirisala da joj piše ljubavne razglednice iz Valensije, San Rema i Pariza

Pjevačica i danas najtraženiji ženski di-džej Noletu je bila djevojka samo dva mjeseca prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu Ðoković, tada Ristić.

– Kada su se upoznali, Novak i Lidija prvo su održavali vezu na relaciji Beograd – Novi Sad. Ledi Li je bila Novakova simpatija i djevojka u koju se mnogo zaljubio. Njihova mladalačka ljubav je bila zanimljiva, ali više platonska. Nole je zbog teniskih turnira koje je imao duž cijele Evrope mnogo putovao, ali trudio se da uvijek bude u kontaktu sa Novosađankom.Dok su se zabavljali, Ðoković je igrao turnire u Parizu, Valensiji i San Remu i iz tih gradova slao joj je ljubavne poruke. U krajnje simpatičnim razglednicama opisivao joj je gradove u kojima je bio i prenosio joj utiske u vreme kada je počeo da niže uspehe i krči svoj put. Bila je to jedna lijepa mladalačka ljubav, koja nije imala perspektivu, pa je njihova veza potrajala svega nekoliko mjeseci – ispričao je odavno pouzdani izvor za jedne beogradske medije.Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svjetskom divom Dženifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom.Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svjetskom divom Dženifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom.

– Đokovićev stav prema vakcinaciji nema mnogo veze sa “Lakostovim” majicama, odećom… Možemo da pretpostavimo da će šteta – osim negativnog medijskog izveštavanja – biti svedena na minimum – rekao je Fernando za rnd.de, prenosi Sportklub.

– Izvesni obrasci predrasuda brže se šire na društvenim mrežama, brže se povezuju stari i novi skandali. Sa Đokovićevim komentarima o vakcinaciji, odmah su se spominjale i druge stvari iz prošlosti. Na kraju se te predrasude učvrste i to bi mogao da bude problem za “Lakost”. Kada je i njegov kolega Aleksander Zverev kritikovao to kako se Đoković tretira – da je to bio lov na veštice – odmah su isplivale predrasude koje ljudi imaju prema Zverevu. Internet nikada ne zaboravlja i “odličan” je u tome da napravi vezu između stvari koje su samo delom povezane.

 

Kurir sport

Facebook Comments