PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim ples, jako volim glazbu, pjevanje karaoka, meditaciju, fitness, volim aktivnu rekreaciju, knjige, filmove, dobro crtam.Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.Vrlo sam sportski nastrojena i moj posao je ono što volim raditi iu slobodno vrijeme. Moj najbolji hobi je ronjenje. Također volim šetati i putovati. Ja sam dobra kuharica i gostoljubiva osoba! Volim glazbu i plešem vrlo strastveno, baš kao što živim svoj život.

Self Description
Prilično sam svestrana osoba, mogu biti mala nježna maca, a mogu biti divlja strastvena pantera. Ako sam zaljubljen, za mene nema granica i prepreka! Uvijek pokušavam na život gledati s radošću i emocijama. Vjerujem da nas problemi čine jačima. A dobro se uvijek dobrim vraća. Vjerujem u princip bumeranga. Uvijek dobijemo ono što dajemo. Volim se osjećati kao krhka dama u rukama pravog snažnog muškarca. Vrlo sam osjetljiv, pun ljubavi i brige.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Tražim
Tražim pravog muškarca koji želi voljeti i biti voljen. Samo želim biti sretan, tražim pravu ljubav i spreman sam posvetiti svoj život ovoj ljubavi. Za mene je obitelj tim u kojem se partneri međusobno podupiru u svim životnim situacijama, daju jedno drugom toplinu i nježnost, žive, vesele se zajedno svakom novom danu.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.Moje srce je još uvijek sposobno i voljno za strastvenu, bezuvjetnu i pravu ljubav. Željan sam svojoj posebnoj osobi dati sve što imam u sebi – nježnost, radost i privrženost. Vjerujem u naš susret i u našu sretnu sudbinu. Ja sam ta koja živi svoj život skladno i s pozitivnim pogledom. Naći ćeš me kao divlju Amazonku i najodanijeg i najnježnijeg ljubavnika. Sviđa li vam se kombinacija?

UKOLIKO ZELITEN DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments