VERICA”IMAM 24 GODINE I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE SE”

LIK
Ja sam osjetljiva i romantična dama. Živim u svojim snovima i u svojim snovima vidim svog princa koji je spreman da me povede sa sobom. I uživat ćemo u ovom svijetu, i ljubit ćemo se bez prestanka! I bit ćemo sretni! Ja sam obiteljski orijentirana djevojka i odgajana sam u uvjetima gdje je obitelj na prvom mjestu. Ali, nažalost, ovdje nisam upoznala muškarca koji je spreman započeti ozbiljnu vezu. Pa se nadam da ću ga pronaći u inozemstvu). Možda si to ti? Smiren sam i energičan u isto vrijeme. Ja sam romantična, meka i nježna. Volim ovaj život, volim ovaj svijet i volim sve što je povezano s njim!Što mogu reći o sebi i o svom unutarnjem svijetu, a konkretno o svom karakteru! Najvjerojatnije sam veseo i radoznao, ali ako si me pojeo da me prevariš ili iznerviraš, onda ću izraziti svoje mišljenje ono što ti nisi. Pretpostavljam da sam prilično jasan po tom pitanju, ne volim lagati ljudima! Volim stvarati dobre trenutke u životu, smiješne trenutke koji se mogu kititi nekoliko godina kao ugodna sjećanja.

INTERESI
Volim glazbu, volim plesati, volim pjevati! Volim praznike, i volim kuhati nešto posebno za praznike! Volim čitati i uživam u filmovima! Ne smeta mi ni kazalište ni opera ni balet! Volim prirodu i volim piknike! Volim sport i preferiram zdrav način života? Jeste li spremni pridružiti se?Što se tiče mojih interesa. Vjerojatno jedno od najdražih je putovati i istraživati ​​nova mjesta, kako u vlastitoj, tako iu drugoj zemlji. Svaki mjesec pokušavam otići iz svog grada na prekrasna mjesta u Srbiji. Ili odleti daleko izvan granica moje zemlje jednom svakih šest mjeseci! Osim toga, aktivno se bavim sportom, mislim da bi svaka djevojka trebala biti u formi. Kako je moj djed jednom rekao (u zdravom tijelu zdrav duh). Stoga vrijedi sustavno podržati ova dva kriterija, slažete li se?

PROČITAJTE I OVO:  FATIMA RADIM KAO KUHARICA I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZGOVOR JAVITE MI SE"

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nemam nikakvih posebnih zahtjeva za svog budućeg partnera, supruga. Stvarno želim imati obitelj i želim postati majka. Sviđa mi se ideja da budem dobra domaćica, vjerna žena i ljubazna majka. Samo čekam da dođe moj specijalitet.Da budem iskrena, sada tražim osobu s kojom mogu razviti ozbiljnu vezu i biti blizu jedno drugom čak iu najtežim trenucima. Također i osoba s kojom mogu podijeliti svoje najintimnije želje i pretočiti ih u stvarni život! Do ovog trenutka moji glavni ciljevi bili su karijera i samorazvoj, ali bilo je vrijeme da razmislim o sebi i svom osobnom životu, nekoliko godina nije bilo muškarca pored mene, a sada sam čvrsto odlučio da želim imati obitelj , želim imati tu osobu koja će biti tamo!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

COMMENT

  • sirajaldin salah 21. rujna 2022. At 8:18 pm

    Javi mi se

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!