ZGODNA EMINA”OSTAVILA SAM SUPRUGA JER VOLIM ZABAVU I DRUZENJE JAVITE MI SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo neobična i luda djevojka! Vesela i spontana, lagana poput ljetnog oblaka. Ja sam tračak svjetlosti, donosim dobrotu i smijeh na ovaj svijet! Pogledaj moje fotke jer sam posebno birao fotke uživo, ne volim fotke u studiju kad stojiš ko kip, a ti? Nadam se da cijeniš i razumiješ da sa mnom nikad nije dosadno. Volim smijeh, lakoću, šalu, jako pozitivna osoba. Poštena sam, imam savjest i nisam konfliktna osoba.Teško mi je proći pored osobe na ulici koja je ostala gladna ili bez doma. Također mi je jako teško ostaviti mače koje traži osobu koja bi ga mogla preuzeti, pa se od djetinjstva bavim volontiranjem. Radim kao vizažist i organizator događanja, volim ljudima donijeti sreću i osmijeh kada se vide u ogledalu ili kada im organiziram rođendane ili vjenčanja) Ne bojim se selidbe, jer znam da promjene koje donose nove visine. i ljubav, u ovom slučaju, što je upravo ono što sam tražio)

INTERESI
U slobodno vrijeme volim se družiti, otići na more s prijateljima i djecom. Moji hobiji uključuju jogu i aktivnosti na otvorenom. Moji planovi u životu su da budem sretna sa svojom djecom i budućim mužem. Imam 2 mala psa po imenu Mimi i Pompom. Volim sve sportove od joge do boksa, veslanja, planinarenja. Volim putovati, to mi je jedna od najdražih stvari na svijetu, bio sam na mnogim mjestima vrijednim spomena. Voljela bih ići na Bahame (Otok svinja) i Bali. Možeš li mi napraviti društvo i idemo zajedno?))Volim ples i jogu, pa bi moj muškarac trebao biti spreman da me prilijepi u strastvenom plesu))) Mislim da oni ne odustaju od toga, zar ne? Zapravo, nastojim provoditi vrijeme vrlo aktivno, ali ponekad samo želim otići u muzej ili kazalište, ili samo provesti vrijeme uz knjigu ili film. Vikendom kuham vrlo često, uključujući glazbu tako da su moji susjedi čak i umorni od prigovaranja)) Želim vidjeti svog muškarca kad zamišljam kako ću provesti sljedeći vikend)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U muškarcu želim vidjeti ljubav u očima, svjetlo u duši i otvorene ruke za toplinu. Ja svom muškarcu mogu pružiti sklad i utjehu, pokazati mu istinsku brigu i dati mu krila! U isto vrijeme, ne tražim ništa zauzvrat, osim reciprociteta u osjećajima. Samo se želim osjećati sretno pored svog muža. Trebao bi biti samo moj favorit. To je sve.
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours