PODELITE SA PRIJATELJIMA

Porodica Đoković je vilu kiupila prošle godine, a nalazi se u Marabelji u mestu Kosta Del Sol.
Kada ste prvi reket sveta, nije da vam ostaje previše vremena za odmor.

Novak Đoković zato se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom, a jedna od omiljenih lokacija upravo je predivna vila u elitnom delu Marbelje u mestu Kosta Del Sol.

prelepo zdanje prema pisanju domaćih medija Đoković je kupio za 10 miliona evra. Odluku da se tamo presele doneo je sa suprugom Jelenom, jer smatraju da je Marbelja dobro mesto za odrastanje dece.

Osim soba koje imaju bilijar i stoni-tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana gde Đoković kada boravi u Marbelji održava kondiciju. Najvažnije, vila poseduje i teniski teren gde Novak marljivo trenira i dok je na odmoru.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak 9 soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste.A kako izgoleda ovaj “Raj na zemlji” pogledajte u video zapisu u nastavku teksta:

Ranije uvedena pravila o obaveznoj vakcinaciji prilikom ulaska u Veliku Britaniju uskoro će biti drastično liberalizovana. Od 11. februara će na Ostrvo moći da uđu i nevakcinisani što znači da će Novak Đoković moći da dođe u London i brani trofej osvojen na Vimbldonu. To je u britanskom parlamentu obznanio Grant Šarps, državni sekretar za saobraćaj.

– Ukinućemo sva testiranja na virus korona potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Oni koji budu stizali u Englesku, a nisu potpuno vakcinisani moraće da odrade test pre polaska ovamo i PCR test dva dana nakon dolaska u Englesku. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare – rekao je Šarps.

Iskoristio je državni sekretar da su prethodne mere Vlade donele odlične rezultate i da je vreme da iste budu popuštene.

– To što smo donosili prave odluke u pravo vreme što se tiče vakcina i bustera sada znači da ćemo biti jedan od najotvorenijih sektora za putovanja u Evropi – podvukao je Šarps.

Podsećamo, Vimbldon je na programu od 27. juna.Srpski teniser Novak Đoković moći će da brani titulu na Vimbldonu, prenose britanski mediji.

srbijadanas.com

Facebook Comments