PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ako tražite zgodnu brinetu koja zna usrećiti svog muškarca, onda sam ovo ja. Da, ja sam vrlo samouvjerena žena. Jako mi se sviđa ova kvaliteta i kod drugih ljudi. Jako volim svoj posao – iako mi je u velikoj mjeri ovaj hobi počeo donositi novac. Učim žene kako usrećiti svoje muškarce i stvarno želim ovdje upoznati svog bilo kojeg muškarca. čekam te
Teško je sebe okarakterizirati. Ali mogu reći jedno, nisam najjednostavnija djevojka, od svih najjednostavnijih)) Moje unutarnje kvalitete se ne poklapaju baš s mojom seksualnom ljepotom. Mislim, izvana sam manekenka, ali iznutra sam domaćica. Također, čini se da ako je djevojka jako lijepa, onda nije baš pametna. To je pogrešno. Kad sam bila mala, puno sam čitala. Ljubav prema znanju se isplatila. Imam tri viša obrazovanja))) Ali sve su to sitnice s onim što mi stvarno nedostaje, a koje stvarno nisam doživio i još nisam otkrio za sebe. Da, u pravu si. Ovo je najjednostavnija stvar na svijetu, ali u isto vrijeme najmoćnija i svemoguća. I upravo nju želim upoznati s tobom. Pokušajmo? A ostalo će reći srce.

INTERESI
Od mojih interesa i hobija, ovo je vizage, putovanja – jako volim posjećivati ​​nove zemlje za mene. Volim i shopping, volim politiku i ekonomiju. Želim biti u toku s glavnim vijestima koje se događaju u svijetu. U slobodno vrijeme provodim vrijeme s prijateljima i obitelji. Stvarno želim pronaći muškarca koji će postati glavni dio mog života. Možda si to ti?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pametnog i mudrog čovjeka koji me može puno naučiti. Muški me muškarci napaljuju; važno mi je i da muškarac bude velikodušan prema meni u svemu, a posebno u očitovanju svoje ljubavi. Zaista cijenim ljubaznost i sposobnost brige. Ja sam žena koja želi voljeti i biti voljena.
Svaka djevojka je buduća žena i gospodarica kuće. Tko želi stvoriti udobnost u obitelji, a sve članove okružiti svojom ljubavlju. Osjećam se kao da sam spreman za ovo. Ali postoji jedan problem. Gdje si? Moja voljena glava obitelji. Mudar, razborit, veseo i ljubazan. S kim je dobro i toplo. Tko razumije i podržava. Koji će uvijek saslušati i dati iskusan savjet. Iza koje, kao kameni zid. I koga možeš staviti glavu na grudi i mirno spavati znajući da si voljen. Ti si?

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments