PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Dovoljno sam iskusna da znam što želim od života, tražim ozbiljnu vezu zasnovanu na međusobnom razumijevanju, poštovanju i povjerenju. Realna sam žena, ali sam još uvijek puna optimizma u sretnom obiteljskom životu. Da, još uvijek vjerujem u čuda i imam duh nestašne, ali smiješne djevojčice. 🙂 Volim iznenađenja i nevjerojatne avanture. Najbolji poklon za mene je neočekivano iznenađenje i romantična avantura. Da, obožavam cvijeće, sunce i divlju prirodu. Ne sanjam o zlatnim planinama, ali sam sigurna da mogu biti savršena supruga i sanjam stvoriti svoj vlastiti obiteljski svijet, pun ljubavi, povjerenja i nezaboravne udobnosti.

INTERESI
Jako sam sretna osoba jer je moj život pun ljudi i stvari koje me jako vesele. Obožavam svoj liječnički posao jer mi je velika sreća pomagati ljudima! Imam svoju divnu obitelj i prijatelje koji su me uvijek spremni podržati i inspirirati. Ali jedino nedostaje! JAKO važna stvar… Dovoljno sam zreo i iskusan da budem siguran u ono što želim od života. Na ovoj sam stranici jer tražim ozbiljnu vezu koja bi se za mene trebala temeljiti na ljubavi, poštovanju, povjerenju i međusobnom razumijevanju. Ja sam realna žena, ali u isto vrijeme puna optimistične želje da uskoro stvorim sretnu obitelj. I još uvijek vjerujem u čuda i duh jedne nestašne, ali smiješne djevojčice i dalje živi u meni 🙂 Uživam u avanturama i uvijek s optimizmom pokušavam dočekati sva životna iznenađenja. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, samo sanjaj da sa voljenom stvaram naš poseban svijet, pun blistave strasti, ljubavi i ugodne udobnosti. Dakle, ako je vaš cilj sličan, samo mi pišite i obećavam vam da ću vam dati iskrene odgovore na sva vaša pitanja!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne mogu reći da imam neki popis zahtjeva koje bi moj partner trebao imati. Samo trebam da bude ljubazan i mudar, strastven i jak! S dubokim poštovanjem prema ženi i ljubavlju prema djeci 🙂 Od svog muškarca čekat ću nježnu pažnju, smisao za humor i spremnost da stvorimo naš zajednički sretan poseban svijet. Moje su namjere ovdje vrlo ozbiljne i stvarno se nadam da ću naći dobar spoj na ovoj stranici! Moj muškarac vjerojatno već ima sve što mu treba u životu, jedino što ti nedostaje sam JA 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments