PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena osoba. Ne bojim se eksperimentirati u raznim stvarima, volim biti rizična žena, jer to daje blagu prednost mom životu. Želim pronaći muškarca koji će također biti otvoren u svemu, poput mene. Tko će podržati sve moje početke i eksperimente, kao i sudjelovati u tome. Mislim da je život bez eksperimenata i znanja o sebi jako dosadan i nezanimljiv. Volim se upoznati u različitim smjerovima, situacijama. Da shvatim da sam svestran i razvijen u različitim smjerovima.Poštujem i cijenim vjernost obiteljskim tradicijama, poštenje, odanost, prijateljstvo – to su glavne kvalitete i karakteristike koje su svojstvene sadašnjoj ženi. Mogu podržati svaki razgovor, a vi ćete uvijek biti ponosni ne samo na moj izgled i figuru nego i na inteligenciju. Znam kako stvoriti toplu, laganu, elegantnu atmosferu u svom domu. Ja sam odličan kuhar. Uz mene ćete se uvijek osjećati ugodno, voljeno i toplo – i iznutra i izvana. Radim kao vizažistica, a i frizerka! Iznajmljujem studio i radim na sebi) Sve žene Ukrajine i Rusije činim ljepšima))) Ja sam potpuno neovisna žena, i uvijek se nadam samo sebi! Ne čekam da mi materijalističke stvari padnu na glavu. Ne žalim se na težak život! Uživam u svakom trenutku ovog života, imam ciljeve i snove i ostvarujem ih)

INTERESI
Moglo bi zvučati prilično normalno, ali ja stvarno volim čitati knjige. Kao da zaronite u svijet koji je autor stvorio i živite život unutar ovog svijeta s drugima koji su opisani u knjizi! Imate li isti osjećaj kada čitate? Volim čitati klasičnu književnost i trilere. A ti? Inače volim i filmove. Svaki žanr može biti dobar ako glumci stvarno igraju toliko dobro da im možete vjerovati, znate na što mislim?Volim cijelu industriju ljepote. Idem na radionice izrade slika. Učim umjetnost šminkanja. Bavi se sportom, idem u teretanu. kao i svaki drugi pilates fitness. ponekad crtam. Volim filmove, glazbu i zanimljiva mjesta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno želim biti dobra žena za svog muškarca. Razumijem da to znači rad! Puno se mora raditi u vezama i vjerujem da sam za to potpuno spremna. Muškarac mora biti cijenjen kao i njegova žena. Jer žena je ogledalo muškarca. Slažeš li se?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments