PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Bitno mi je da u vezi jedno drugome ne postavljamo okvire i ne ograničavamo jedno drugo u nečemu. Svaka osoba je osoba i ako je ograničite, tada će osoba početi protestirati i više neće biti s vama na istom valu, u harmoniji, slušati vas i vašu dušu. Bez obzira koliko je osoba jaka, jednostavno joj je potrebna ljubavna njega i toplina. Svaka osoba je čak i najjača, najhrabrija, namjerna, vraćajući se kući želi vidjeti svoje oči, osmijeh i širok zagrljaj. Potrebno je tražiti sklad u sebi i tada ćete pronaći sreću i moći ćete biti sretni s drugom osobom.Sa sigurnošću mogu reći da sam najpozitivnija osoba na ovoj planeti. Jeste li ikada razgovarali s vrlo smiješnim djevojkama? Ne? Pa, onda mi slobodno pišite))) Ja sam vrlo aktivna i vesela djevojka, uživam u svakoj minuti svog života, nikad ne padam u nesvijest i stremim ka svojim ciljevima. Od samog djetinjstva bila sam vrlo druželjubivo dijete, nije mi teško naći zajednički jezik s ljudima, podržavati razgovore itd. Volim komunikaciju i ne mogu biti sama jer je dosadna. Volim upoznavati nove ljude, provoditi vrijeme sa svojom obitelji ili jednostavno uživati ​​u životu. Čini mi se da postoje milijuni razloga za radost, samo ih ne primjećujemo uvijek)

INTERESI
Sport, crtanje. Volim ići u kazalište i kino,Svoje slobodno vrijeme najradije provodim u društvu svojih prijatelja) Prijatelji su ljudi koji će biti uz tebe u tuzi i veselju, pa vjerujem da su oni meni najbliži i mogu ih čak smatrati svojom obitelji. Osim zabave svakako ne zaboravljam ni na domaće poslove. Ja ludo volim kuhati. Trudim se svaki dan razmaziti svoju obitelj i prijatelje novim jelima)))) Želite li probati moje prepoznatljivo jelo?))) I volim se fotografirati. Sviđa mi se kada možemo uhvatiti trenutke na fotografijama kada smo sretni, a onda gledati ove fotografije i sjetiti se tih sretnih trenutaka)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svijet je tako velik, a ti si djevojčica kojoj treba snažan, hrabar, hrabar muškarac. Važno mi je da čovjek poštuje mene, moju rodbinu, moje prijatelje. Važno je da cijeni svaki trenutak proveden sa mnom. Bitno mi je da čovjek sa mnom vidi samo ozbiljnu vezu, da u meni vidi majku svoje djece. Meni ne odgovara veza na jednu ili dvije noći, bitno mi je da ta veza traje cijeli život. Čovjek mora biti čvrst i znati što želi, jer neizvjesnost u čovjeku mi je najgora stvar.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments