PODELITE SA PRIJATELJIMA

Oglasila se i sve objasnila!
Prethodnih nedelja afera o prodaji tela, uzdrmala je ceo region jer iz dana u dan isplivavaju imena javnosti poznatih dama za koje postoji sumnja da se bave najstarijim zanatom. Jedna od onih čije se ime pojavljivalo u medijima je i Nataša Šavija, nekadašnja učesnica “Parova”.

Iako je preko advokata demantovala navode da naplaćuje intimne usluge, redakcija “Kurira” je došla u posed navodno njene prepiske s jednim dečkom u kojima se vidi da je on zove na druženje, a ona mu za to navodno traži mobilni telefon.

Novinari su stupili u kontakt s tim dečkom, koji je ispričao kako je navodno tekla njegova komunikacija sa starletom.

– Sa Natašom Šavijom sam bio u kontaktu do pre nekoliko meseci. Uglavnom smo komunicirali preko zaštićenih poruka na Instagramu i Signalu. U tekstualnim porukama sa njenog Instagram profila jasno možete da vidite kako traži na poklon mobilni telefon koji košta oko 2.500 evra u zamenu za druženje. Tako smo to nazvali, ali je jasno na šta se misli. Kao što je i sama istakla, ona najviše voli da dobija novac i skupe poklone, ali samo one koje ona traži kada joj trebaju – rekao je za “Kurir” dečko koji se navodno dopisivao sa Šavijom, a onda objasnio kako je stupio u kontakt sa njom:

– Preko prijatelja sam stupio u kontakt sa njom. Otišli smo nekoliko puta na ručak, uvek su to bila luksuzna mesta sa visokim cenama. Videlo se da joj je veoma stalo da bude viđena na mestima koja su na dobrom glasu – zaključio je izvor.U prepiskama, u čiji su posed došli novinari, vidi se kako Šavija navodno traži Ajfon 13 pro maks.
A možemo li da se družimo, ako me razumeš? – pisalo je u poruci upućenoj starleti.

– Možemo, ako mi kupiš telefon – navodno je odgovorila preko zaštićeih poruka na Instagramu koje se odmah brišu, nakon čega ju je muškarac pitao da li voli satove.Ne volim satove. Volim pare, ništa ovako osim kada mi nešto treba kao telefon na primer – napisala je navodno Šavija.Novinari su pozvali i nekadašnju rijaliti učesnicu kako bi prokomentarisala ove navode. Ona je ostala zatečena pitanjem, pa je zbunjeno odgovorila:

– Ne znam zaista, ja sam preko svog Instagram profila prodavala stari telefon i tražila gde mogu da kupim novi pošto je u Srbiji problem naći ajfon 13 pro maks od jedan terabajt. Ne bih ništa dalje komentarisala dok ne vidim tu prepisku, ali sam sigurna da se radi o fotomontaži jer se ne sećam da sam ikome tražila telefon ili novac u zamenu za bilo šta, a posebno za druženje ili intimne odnose – rekla je Nataša.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments