PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena je bila slomljena nakon što je otkrila da je muž vara sa koleginicom sa posla. Međutim, situacija se potom razvila u zapetljani klupko emocija kada je priznala da se ona zaljubila u partnera te žene.

U anonimnoj objavi na Reditu, žena i majka u kasnim 30-im je objasnila:

“Pre godinu dana sam saznala da moj muž spava sa svojom koleginicom. Njen muž, nazovimo ga ‘J’, kontaktirao me je. Bio je slomljenog srca i mislio je da treba da znam. Pokazao mi je tekstualne poruke na kojima se jasno videlo kada su zajedno u hotelima.”

Njih dvoje su odlučili da se sastanu i razgovaraju šta da rade, a budući da je ona tokom pandemije ostala bez posla i da sada studira, odlučili su da oboje sačekaju sa razvodom dok 30-godišnjakinja ne završi školovanje.

“Ako se sada razvedem, neću moći da brinem o ćerki, a onda bi moj muž dobio starateljstvo nad njom. Pitala sam ga da li može da sačeka nekoliko meseci, nadam se duže, i na moje iznenađenje pristao je. Toplo sam mu se zahvalila, ali mi je rekao da ni on ne zna šta da radi, pa rado čeka”, napisala je ona.

Ostali su u kontaktu i na kraju su nekoliko puta išli u šetnju i kafu, razgovarali o raznim temama i smejali se. Zajedno su išli i u bioskop.

“Često sam razmišljala o njemu sa osmehom na licu. On je bio prvo na šta sam pomislila ujutru i poslednje o čemu sam razmišljala pre spavanja”, priznala je ona.

Jednog dana, “J” je priznao da je zaljubljen u nju – i ona je shvatila da se i ona oseća isto. Ipak, plašila se svojih pravih osećanja:

“Užasava me da su to lažna osećanja koja će nestati nakon što se rešimo onih koji su nas povredili, ali on je rekao da je spreman da rizikuje samo da bi saznao da li je to istina”, dodala je.

Plan je bio da sačeka da završi studije i da potom “razgole” supružnike i izađu iz braka.

“Da li sam jadna što želim da tom potpunom neznancu i meni pružim šansu i vidim da li išta može biti od toga? Mogu li dva slomljena srca zaista zajedno da pronađu sreću ako je ljubavna priča počela ovako?”, pitala se žena.

Međutim, 10 dana kasnije ažurirala je svoju objavu i otkrila da je bila previše zbunjena i da je odlučila da prestane da se viđa sa “J”, te da će se fokusirati na obezbeđivanje budućnosti za sebe i svoju ćerku.

“Došla sam kući, moj muž je već pokupio bio sa ćerkom, bili su tako slatki dok su se šalili i zabavljali. Osetila sam toliko tuge i čistog terora kako se nakuplja u meni. Šta radim? Šta radimo? Svi mi. Krivica koja me je obuzela gledajući svoje srećno lice ćerke kako se igra. Nisam to mogla da podnesem”, rekla je.

Facebook Comments