PODELITE SA PRIJATELJIMA
Nije očekivao ovu promenu pravca!

Britanska kolumnistinja “Dir Didri” je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga puta obratio joj se čovek koji je 19 godina u braku, ali je uhvatio suprugu kako ga vara sa komšijom. Kaže da je sumnjao da se nešto dešava u njemom životu, ali da nije slutio da je reč o prevari i da je mislio da su srećni u braku.

Vratio sam se ranije kući sa posla i zatekao komšiju kako brzo izlazi na zadnja vrata. Žena mi je rekla da mu je nestala voda i da je proveravao da li mi imamo. Njen odgovor je bio logičan i prihvatio bih ga, da ona nije bila nervozna.

Naš komšija doselio se u kraj pre pet godina ima 47 godina, a moja žena 48, ja imam 52. Zvao sam ga redovno na ručak kod nas, izazili smo u lokalni  pab, ali kada je počela pandemija prestao sam da ga zovem.

Posle par dana sam takođe došao ranije kući, a moja žena je sva zajapurena u svilenom ogrtaču nameštala krevet. Objasnila mi je da joj je bilo loše pa je legla da odmori. Odlučio sam da je špijuniram. Uzeo sam slobodan dan i posmatrao zadnji ulaz iz šupe. Posle izvesnog vremna se pojavio komšija, a moja žena mu je otvorila sa osmehom na licu.

Ušao sam u kuću posle petnaest minuta, zatekao ih na gomili, glasno su stenjali. Bukvalno mi se pomračilo pred očima, komšiju sam isterao, a zatim otišao u dugu šetnju da se smirim. Od tada me ona ubeđuje da je pogrešila i da joj je žao, ali ja ne mogu da joj oprostim. Pokušavamo stalno da imamo odnose, ali ja ne mogu da postignem erekciju.

Didri je odgovorila: Oboje morate preispitati zašto je vaša žena imala potrebu da vas prevari. Ukoliko ovo rešite na emocionalnom nivou, onda ćete uspeti da reštite i na intimnom.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments