ZERINA”ŽIVIM I RAIDM U DANSKOJ ŽELIM DRUŽENJE I SUSRET JAVITE MI SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Dobrodošli u moj sunčan i divan svijet! Jer ako sam u mogućnosti biti ovdje i napisati ove riječi – prava je sreća i prava radost za mene što osjećam toliko sreće u sebi! Trenutno sam student i uživam u tome što studiram i to mi daje puno strasti i puno samopouzdanja u mom životu! Mislim da nikad nije kasno za učenje i godine nisu problem, to je za mene jednostavno broj! Pa vrijeme leti iz dana u dan i sekundu po sekundu dok toliko razmišljate o svojim godinama i tako dalje, polako i opušteno! Sebe bih opisao kao sretnu, znatiželjnu i zainteresiranu za svoj život! Po mom mišljenju, danas je jako bitno vjerovati u sebe i sve ono što jesi.
Miran i odan. Nema ljutnje i ljutnje bez razloga. Nastojim se prema svim ljudima odnositi s ljubaznošću i naravno da imam jednu tajnu i to bih vam želio pokazati.

INTERESI
Moda. Kuhanje. Najvažniji hobi i ono što volim raditi je pomagati ljudima i volontirati za žene koje su pretrpjele nasilje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vjerujem da prije svega trebamo biti na istoj strani, puno komunicirati, poštivati ​​interese jedni drugih i rasti zajedno. Tražim ljubaznog, brižnog čovjeka sa razumijevanjem! Tko me neće pokušati promijeniti jer će mu se svidjeti apsolutno sve na meni! Tražim muškarca s kojim će mi biti ugodno, zanimljivo, s kojim ću se osjećati sigurno… Želim dugotrajnu vezu, biti sretna žena sa pravim muškarcem. Umorna sam od spavanja sama u hladnom krevetu. Želim muškarca koji će me grijati svojom ljubavlju i brigom. Želim ga sresti nakon napornog radnog dana s osmijehom, nahraniti ga ukusnom toplom večerom, slušati njegove nevjerojatne priče, podijeliti s njim sve njegove radosti i tuge. Nisu mi bitne njegove godine, prihod ili društveni status. Važan je samo njegov odnos prema meni! Želim da moja voljena osoba bude ljubazna, iskren i pristojan. Želim da nam se interesi poklope i da uvijek imamo zajedničku temu razgovora. Želim da vjerujemo jedno drugome i da nemamo tajni. Siguran sam da ću ovdje vrlo brzo upoznati svoju ljubav… Molim vas, poželite mi dobrodošlicu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours