PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam veliki romantik! Volim pjevati lijepe pjesme o ljubavi uz gitaru, sjedeći ispred logorske vatre u šumi. Ili samo slušati zvukove prirode, a ponekad i uživati ​​u njezinoj tišini. Priroda me puni energijom i zato često pokušavam više vremena provoditi u šumi ili parku.Ponekad malo ranjiv, ponekad previše povjerljiv, ali uvijek ženstven, uvijek otvoren. Po mom razumijevanju, djevojka bi uvijek trebala paziti na sebe, biti lijepa za svog muškarca. Trebao bi mu biti podrška i podrška u svakoj situaciji.

INTERESI
Moja najveća strast je umjetnost. Prije svega, to je glazba. Gitara je vrlo senzualan instrument, pa mi se čini da je sviranje gitare i pjevanje osebujan način upoznavanja svijeta, pa čak i meditacije. Također volim dugo hodati, učeći nešto novo o ovom čudnom planetu po imenu Zemlja. Volim putovati jer vidjeti različita mjesta i zemlje znači nikad se ne prestati čuditi ovom svijetu. Društvena sam, vesela osoba s dinamičnim životnim stilom. Ponekad volim tišinu, naravno, ali uvijek uživam u šalici čaja ili kave s prijateljima. Volim se baviti sportom, jer to nije samo način da budete zdravi, da očuvate ljepotu, već i da budete smireni u ovom oceanu današnjeg stresa. Ali! Ja sam osoba koja je uvijek otvorena za nove stvari u svom životu, tako da se moj hobi stalno usavršava,Ja sam umjetnička osoba – tako da volim da sve umjetničke stvari i misli prođu kroz mene. Volim čitati klasičnu literaturu – posebno britansku, i sve što je vezano uz kazalište. Pišem romane i jednog dana želim napisati svoju knjigu. Volim ponekad biti sam – to je vrijeme kada imam najviše inspiracije. Volim provoditi vrijeme s prijateljima i posjećivati ​​različite kulturne događaje, poput koncerata i kazališnih predstava.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moja vizija ljubavnog odnosa je prije svega u prisutnosti osjećaja jedno prema drugome iu iskrenosti. Po mom mišljenju, u takvoj vezi nema mjesta izdaji i lažiranju. Ovo je ono što bih želio pronaći. Nadam se da će mi se sreća nasmiješiti. Tražim čovjeka, čije je srce otvoreno i ljubazno, čije su ruke dovoljno jake da me zgrabe u naručju i nikad me ne puste!Moj budući muž je običan čovjek, jednostavan i pošten. Jako je strastven i voli se ljubiti. Ne boji se pokazati svoje osjećaje ni na jednom javnom mjestu. To je sve. Ne treba mi ideal. Samo želim osobu uz koju ću se i sama osjećati slobodno i sretno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments